Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

fotelik na rower

Polecane posty

Gość gość

jakiej firmy fotelik polecacie? W grę wchodzi ten na ramę lub na kierownice-syn z każdych pasów wyjmuje ręce, musiałabym go chyba zapiąć tak ciasno żeby nie mógł się ruszyć. Więc najlepszą opcją byłby ten na ramę-widzę co robi, a On obserwuje droge a nie mnie. Syn ma 15 mcy i waży ok 11 kg.

Gość gość
hamax może być sleepy jak dziecko zaśnie to możesz rozłożyć ,chociaż nie gwarantuje że głowa latać mu nie będzie ,my mamy hamax siesta też można minimalnie odchylić do tyłu ,mam jeszcze Ok baby i zdecydowanie hamax jest wygodniejszy jest też zgrabniejszy jest sztywniejszy niż Ok baby ale nie sztywny dziecku nie jest twardo bo ma miękką wyściółkę .Jeśli chodzi o zapięcie to zawsze możesz dokupić taki spinacz pasów wzdłuż pasów wówczas dziecko będzie dobrze zabezpieczone i się nie będzie odpinać ,rąk raczje też nie wyjmie .

Gość gość
ja chce taki typowo na ramę, może jeszcze ktoś polecić? będę jednak spokojniejsza bo dla mojego dziecka nie ma rzeczy niemożliwych

Gość gość
Ja mam ten, moje dziecko jest zachwycone nim. Ja również.

Gość gość
moze z besafe, wiem, że tutaj mają ich produkty http://www.aico.com.pl/oferta.html bo często się zaopatruję dla moich dzieciaków, zawsze zapytać mozna

Gość gość
tylko hamax jest jedynie na bagażnik a już pisałam-odpada, nie będę ciągle patrzeć do tyłu i jechać w stresie :]

Gość gość
a co ty chcesz na przodzie wozić ,daj spokój kobieto nie rób z dzieciaka potwora co wyskoczy ci z roweru ,mój też jest dzikusem ale jak jedziemy to zapomina o wszystkim ładnie siedzi ,ogląda pyta się czasami mnie o coś ale z przodu na co ten dzieciak ma patrzeć na Ciebie .W kaftan go wsadź jak chcesz ciasno .

Gość gość
A co ciebie to interesuje jak ona bedzie wozic dzecko i czego sie wtracasz? Jak nie potrafisz odpowiedziec na pytanie to sie nie wypowiadaj. Autorka wyraznie napisala,ze tymi na bagaznik nie jest zainteresowana.

Gość gość
odpowiedziałam parę dni temu .

Gość gość
po za tym moja odpowiedz ma się jakoś do tematu twoja wcale ,udajesz głupią czy jesteś że nie widzisz tego czy może czytać nie potrafisz .