Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny czy 2500 netto zasilku macierzyńskiego to duzo czy malo?

Polecane posty

Gość gość
Guerline kosztuje 239zl. Sisley 199zł. Dior 179. YSL 175. Jak juz szukasz to szukaj dokladniej, a wiesz ze nawet glupi Revlon robi tansze i drozsze tusze do rzes? Max Factor np. też. Czepisz sie najnizszej ceny, ktora tez wyszukalas w internecie. A Ty od tych perfum, jedyne co Ci sie udalo to znowu sie do czegos doczepic.

Gość gość
Wracajcie do ksiazek p********a gimbazo. Nie o tym byl temat.

Gość gość
gimbaza to ten temat założyła żeby debilki tu się chwaliły co w marzeniach by kupowały, ale rzeczywistość niestety inna głupie kwoki :O

Gość gość
ja mam 930

Gość gość
Ja p******ę. Już się szczekaczki, które kasy nie mają odezwały. Też wydaję średnio na kosmetyki 200, chodzę do kosmetyczki co miesiąc, dwa razy manicure i raz w miesiacu pedicure. Za sam manicure płacę lasce 70 pln i jestem w końcu zadowolona. Qurna to, że ty lala smarujesz się rimelem za 30, to nie znaczy, że ktoś ma tak też robić.

Gość gość
a ja sie nie chwale trace na miesiac okolo 50 zloty na ubrania na targu z drugiej reki...,czasami tezw sklepie cos kupie bielizne itd, max 100 na miesiac, na kosmetyki okolo 50 zloty na miesiac, mi wystrczy i czuje sie bardzo dobrze, na miesiac zarabiam okolo 5tys zloty moja kase wydaje tak jak ja lubie:-))) LUBIE OSZCZEDZAC.-:-)) dla tego mam 38 lat dom w miescie 300tys miesz. bez kredytu ,maz zarabia 6 tys zloty,zyjemy skromnie i szczesliwi jestesmy