Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TerMat

Szkolenia BHP, PPOŻ w Zagłębiu Dąbrowskim

Polecane posty

Gość TerMat

Znacie jakąś solidną firmę szkoleniową w regionie Zagłębia? Interesuje mnie przeprowadzenie szkoleń dla pracowników.

Gość gość
BHP INKA?

Gość gość
BHP Inka jest z Sosnowca? Dobrze kojarzę?

Gość gość
Tak, mieści się przy Gałczyńskiego 21.

Gość gość
SIEMANKO, Jestem z Zawiercia i korzystałam z ich usług. Przyjechała młoda pani specjalista ds. BHP i przeprowadziła szkolenie wstępne dla mojej ekspedientki. Polecam F.H. Iwona

Gość MartaKaniecka
A nie lepiej przeszkolić pracowników on-line? Myślę, że oni sami byliby bardziej zadowoleni z takiej formy. Osobiście polecam https://e-specjalistabhp.pl/ w pracy mieliśmy szkolenie właśnie od nich i bardzo ok :)

Gość madzia3109
ja polecam http://www.safetyexpert.pl/kontakt , jest to firma zajmująca się szkoleniami BHP, PPOŻ. Szkolą z Pierwszej Pomocy Przedlekarskiej co się każdemu przyda

Gość gość
Jeżeli chodzi o firmy szkoleniowe, to ja mam dobre zdanie o stowarzyszeniu energetyków polskich http://www.spe.org.pl Miło wspominam naszą współpracę.

Gość gość
ExpErt Biuro Techniczne Ochrony Przeciwpożarowej to warta uwagi firma. Prowadzą nadzór nad pracami budowlanymi obiektów w zakresie realizacji biernych i czynnych systemów zabezpieczeń przeciwpożarowych. Bezpiecznie i fachowo wykonują usługi. Polecam.

Gość gość
Możesz porozmawiać o przygotowaniu pełnej dokumentacji ppoż z panem Andrzejem Szymańskim z Prevent . Zamawiałem u nich aktualizację instrukcji bezpieczeństwa pożarowego, a niedługo później ocenę zagrożenia wybuchem i dedykowane szkolenia ppoż z praktycznymi ćwiczeniami ewakuacyjnymi. Ogarnięci ludzie. Z perspektywy zarządcy obiektu komercyjnego duże ułatwienie życia.

Gość gość
Instrukcje bezpieczeństwa pożarowego od ręki ci zrobią w bhprevent.pl. Potrzebowałem pilnie, wywiązali się, dlatego dokładam pozytywną cegiełkę.

Gość gość
Miałem nieprzyjemny incydent w fabryce i musieliśmy zmieniać z zespołem całą politykę bezpieczeństwa pożarowego. Konsultowaliśmy zmiany w firmie Prevent. Polecam ekipę, bo poszły szkolenia, dopasowanie sprzętu, dokumentacja, doradztwo na każdym etapie współpracy, zgodność prawna.

Gość Ewa

ja polecam firmę MZ IODO (mziodo.pl). Firma znajduje się w Warszawie, ale bez problemu (w razie potrzeby) dojedzie na miejsce. Działają na terenie całej Polski. Mają bogatą ofertę szkoleń