Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co zrobić z łóżeczkiem pościelą i wyposażeniem pokoju

Polecane posty

Gość gość

właśnie zmieniam córce wystrój na mniej pstrokaty, no i łóżko na większe. wystawiłam łóżeczko z materacem w dobrym stanie za 8 dych, nikt się nie zgłasza. Pościeli mam kilka kompletów, Feretti i dla starszego dziecka jakieś disney'owskie, potem w bdb stanie skrzynia na zabawki, wystawiać to, dać komuś? komu? Serio pytam, bo jak robiłam ogłoszenie "oddam" na tablicy to dostawałam kilkadziesiąt wiadomości dziennie o treści "ile wysyłka" (w opisie pisałam, że odbiór osobisty) i już mi się nie chce w taki sposób. Co radzicie?

Gość gość
ja bym przyjeła chetnie :) moge prosić o fotki?

Gość gość
gdzie w razie czego miała bym odebrać?

Gość gość
ja bym spróbowała jeszcze raz na tablicy, napisz że odbiór tylko osobisty i nie odpowiadaj na pytania pt ile wysyłka. zawsze coś zarobisz.

Gość gość
mieszkam w Bydgoszczy. kolory i wzory raczej dziewczęce. jak któraś zainteresowana to proszę pisać polka.dots@wp.pl

Gość gość
Miałam podobny problem, też dałam ogłoszenie, że oddam. Mnôstwo świetnych rzeczy. Też odbiôr osobisty. Zero odzewu. Oddałam wszystko w końcu do Domu Dziecka. Bardzo tam się ucieszyli.

Gość gość
łóżeczko trzeba by odświeżyć, jakaś bejca czy malowanie na kolor i będzie jak nowe. Za 100 sprzedam łóżeczko, materac gryka/pianka/kokos, prześcieradła 2xróż LEN ikea z gumką bez plam w bdb stanie (kupione 2 mies. temu), 2 ochraniacze na łóżeczko z wypełnieniem Feretti i 2 poszewki 100x135na kołdrę Feretti (na zamek), prócz tego biedronka - pozytywka do zawieszenia na szczebel łóżka DREWEX, wyprana, jak nowa. Mam jeszcze 3 komplety pościeli 100x135- dwie disney (kubuś i minnie) i drewex w kaczki. Do tego wsad (kołdra+poduszka). Wszystko kupione było jako nowe, w domu się nie pali, może któraś się skusi?... To wszystko i tak tylko na rok, dwa...

Gość gość
do domu dziecka? łózeczko też?

Gość gość
Tak, łóżeczko, kołyskę, rowerek, hulajnogę, super wôzek dla lalki, lalki, klocki lego, stoliki i krzesełka z Ikei itp. Tylko pluszakôw nie chcieli, ponoć nowożeñcy ich tym zarzucają i nie mają co z tym robić. Najlepiej zadzwonić do najbliższego i zapytać się co zechcą. Tylko stan oczywiście musi być ok, bo ponoć ludzie straszne śmieci przywożą ...

Gość gość
Jeśli Dolny Śląsk lub Lubuskie to jak nie będzie Pani miała co z tym zrobić to ja wszystko chętnie przyjmę. Jestem w ciąży i zwyczajnie nie stać nas na zakup nowych rzeczy dla maluszka:( Już ją/go kocham, ale przykro mi, że nie mogę zapewnić swojemu dziecku tego czego potrzebuje... ehh chore życie... Podaję maila: eugenia.kaczmarczyk@wp.pl

Gość gość
eugenia, może będziesz potrzebowała ciuszki dla chłopca w rozmiarze 56-62? Mam ich trochę, bo mój mały wyrósł, też jestem z Dolnego Śląska.

Gość eugenia zndfj
Nie znam jeszcze płci, ale zbieram wszystko, właściwie tajki maluszek i tak nosi uniwersalne ubranka. Napisz do mnie proszę na maila, bo tutaj nie bywam zbyt częsrto...