Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miki87

gdzie na wakacje ???

Polecane posty

Gość miki87

Cześć poszukuje ciekawego miejsca na wyjazd wakacyjny ze znajomymi. Interesują nas wczasy dla aktywnych np. : jazda konna. rowery, spływy itp. Czekam na jakieś ciekawe propozycje na wyjazd.

Gość s_o_n_i_a
Hejka ja w ostatnim roku byłam w fajnej agroturystyce :https://www.infoliniaturystyczna.pl/oferta,infolinia-turystyczna,0c8ce55163055c4da50a81e0a273468c , miejscówka fajna właściciele bardzo mili potrafią doradzić gdzie i co można zwiedzić itp. Pozdrawiam serdecznie.

Gość Marinta
Był ktoś może w słowackich wodach termalnych w Popardzie? Bardzo piękne miejsce. Zamierzamy tam się wybrać z biurem podróży http://familytour.pl/slowacja-poprad-baseny-termalne-gorace-zrodla-wgorach-wypoczynek-wczasy-ferie-urlop-wakacje-spa-stolica-slowackich-tatr.html . Wiele atrakcji do obejrzenia, baseny z wodą termalną oraz wiele szlaków turystycznych. Sprawdźcie, naprawdę warto wybrać się w to miejsce. .

Gość gość
W tym roku wybieram się do Wargowa Gościniec Gryszczeniówka. Będe wypoczywała ze znajomymi.. Super miejsce do biesiadowania i u prawiania sportów. Podobno maja też świetną kuchnie, pierogi , przetwory z Przetwórni Gryszczeniówka :) już nie mogę się doczekać ....

Gość Oddis

Ostatnio patrzyłam na wakacyjne kierunki w Coral Travel i szczerze mówiąc w dobrej cenie można znaleźć fajny wyjazd. Mają ciekawe wyjazdy i dobrą cenę wiec może warto skorzystać z tej opcji. 

Gość ZGON

Na cmentarz

Gość Kosik

Coral Travel jest fajnym biurem które mi bardzo podpasowało ze swoją ofertą. Wycieczka jest dobrze jak widzę opisana, przygotowana i już nie mogę się doczekać aż pojadę.