Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brązowa sperma

Polecane posty

Gość gość

Chwile temu zauważyłem podczas wytrysku,że sperma ma jasnobrązowy kolor. Postanowiłem odrobinę spróbować i poczułem jakby smak krwi. Czy to możliwe ?

Gość gość
chłopie masz krwawienie z prostaty, lub pęcherza, lub z nerek, Natychmiast daj spermę i mocz do badania w lanoratorium medycznym, poproś o zrobienie posiweu i antybiogramu; z wynikiem idź do urologa. .

Gość gość
Dlaczego zatem mocz ma normalny kolor ?

Gość gość
Dodam jeszcze,że chwilę wcześniej robiłem ćwiczenia na powiększenie penisa i być może po prostu przesadziłem ?

Gość gość
Oby to było tylko pęknięcie jakiegoś naczyka krwionośnego podczas zbyt ostrego walenia konia. Tak czy siak, sytuacja nienormalna i wymaga diagnozy urologa.

Gość gość
Trochę się właśnie boję zrobić to ponownie żeby nie pogorszyć sprawy :p Nie sądzę że to coś poważnego gdyż przedwczoraj było wszystko w porządku.

Gość gość
Zdaje się,że wszystko wróciło do normy i był to jednorazowy przypadek :)

Gość gość
no, to czekam na podziękowania.Kasia

Gość Kasienka80
na wszelki wypadek dla oświaty zdrowotnej i seksualnej wyjoogluj w necie temat pn. "Fizjologia i filozofia seksu". Jeśli nie taeraz, to później Ci i Wam się przyda. Wam, bo przecież przezcałe życie nie będziesz walił konia, prawda?. 👄

Gość gość
To ta porada była od kobiety ? Zatem chętnie bym ci podziękował przy użyciu źródła kłopotu ;)

Gość gość
a ile masz lat, wzrost, waga, zawód, praca etc.? Jeśli dane będą do zaakceptowania, to zrób badanie na *****iwość plemników, bo pragnę mieć dzidziusia.👄

Gość gość
Jak wyjąłeś przed chwilą z tyłka jakiegoś żula na dworcu to nic dziwnego

Gość gość
Rozumiem że mówisz o tym z autopsji ? :)

Gość gość
Oczywiście. Robię to przy każdej nadarzającej się okazji!

Gość gość
do 26-latka: wstępnie nadajesz się na ojca, zatem zrób jeszcze badania na siłę zapładniającą twoich plemników .👄

Gość gość
Mogę użyczyć ci swojego nasienia jednak ojcem twojego dzidziusia nie zostanę :p

Gość gość
Cholera, zdaje się,że jednak nie był to odosobniony przypadek i chyba nie obejdzie się bez wizyty u lekarza :(

Gość gość
do gościa wyżej:: masz kruche naczynia krwionośne i zbyt ostre walenie konia powoduje krwotoczki a podczas wytrysku sperma miesza się z krwią, stąd ten kolor., zatem delikatniej to rób, a najlepiej z kobietą.

Gość gość
Czyli na razie nie ma co panikować i iść do lekarza ?

Gość gość
ja stawiam na raka

Gość gość
Bez przesady, w tak młodym wieku szanse na to są bardzo małe

Gość Wredna baba 1976
Z tym rakiem to rozumiem ze ktos zażartował, ale powiem- kiepski żart, bo może tu są osoby faktycznie chore na raka, lub takie, które z tym świństwem miały do czynienia, a to godzi w ich uczucia, nie wolno tak, opamietajcie sie, to straszna choroba, wiem cos o tym. Ale co do wieku to nie ma reguły, nawet małe dzieci chorują na raka, maja guzy, białaczkę... Autora wątki wysyłam do lekarza, tu nie ma specjalistów, nawet jesli ktos chce dobrze doradzić, to analizuje temat intuicyjnie, nie ma to podstaw medycznych. Nie ma co ryzykować. Dla lekarza specjalisty to chleb powszedni, nie ma sie co wstydzić, a powikłania ewentualnego problemu mogą być bardzo przykre i nieodwracalne

Gość gość
Najdziwniejsze jest to,że prejakulat ma prawidłową barwę natomiast sperma już nie. No nic, pozostaje mi się zapisać jakoś dyskretnie do urologa.

Gość Wredna baba 1976
Słuszna decyzja

Gość gość
Pewnie będę musiał iść prywatnie bo na Fundusz jak znam życie pewnie długie terminy :/

Gość gość
a nie słodzisz brązowym cukrem ? jak nie rak to może ten cukier

Gość Wredna baba 1976
A na marginesie to czemu dyskretnie? Urolog to zwyczajny lekarz, jak każdy inny. temat rozmowy w gabinecie już bardziej krępujący, ale o tym tylko lekarz sie dowie, więc w czym problem? co my kobiety mamy powiedzieć idąc do ginekologa? Trzeba rozłożyć nogi i jeszcze pozwolić sobie tam grzebać obcym łapom w zimnych rękawiczkach. a jak stażyści do tego są w gabinecie to co? Wyprosić? Gdzieś się muszą uczyć nie? Z czasem to robi na pacjentce mniejsze wrażenie, ale jakieś skrępowanie zawsze pozostaje, czy to mężczyzna, czy kobieta. osobiście wolę osoby starsze, mało atrakcyjne, bez względu na płeć. Zastanawiam sie tylko czy w twoim przypadku to lekarzem od tych spraw jest urolog? Ja bym obstawała przy tym, że jednak androlog, poczytaj w necie, ale raczej mam rację.

Gość gość
Miałem na myśli dyskrecję przed rodziną, przecież nie powiem mamie czy siostrze,że zaniepokoił mnie kolor spermy. Z tego co czytałem są to objawy zapalenia prostaty co podlega pod urologa.

Gość Wredna baba 1976
Możliwe. Nie znam się. A prostata to nie troche później szwankuje? Nie wiem. Przed rodzina fakt, też czułabym się niezręcznie.

Gość gość
W internecie różnie jest napisane,często znalezienie przyczyny jest niemożliwe. Wyczytałem,że w przypadku osób młodych krwawienie powinno samo ustąpić i takich przypadków jest zdecydowanie najwięcej więc poczekam jeszcze trochę,jak nie przejdzie to udam się do specjalisty.