Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akcja attrakcja

Facetom "nie wiem" mówimy NIE!

Polecane posty

Gość akcja attrakcja

Ogłaszam ogólnopolski rok mówienia "NIE" palantom, którzy nie wiedzą, co czują! "Z automatu" ich się powinno rzucić - zgodnie z hasłem organizacji, której organizatorką się poczuwam być. Pod spodem proszę o podpisy osób biorących udział w akcji :)

Gość akcja attrakcja
właśnie, właśnie Akcja jest potrzebna - kto nie wierzy, doczytać tematy na kafe!

Gość akcja attrakcja
Każdą zwyczajną p-róbę umówienia się na nastepny raz zbywa lub czujesz, że NIE WIE, czy sie spotkać - olej pana, on się nie zmieni, ino wymęczy cię na wiór.

Gość akcja attrakcja
NIE WIE, czego chce - Ciebie czy "Ewelinę" - kij mu w oko. Bądź mądrzejsza od "Eweliny"! :P

Gość panna jo anna
Zapisuje sie z przyjemnoscia :) Sama na pierwsze 'nie wiem' powinnam mu powiedziec zeby sie wypchal

Gość akcja attrakcja
pierwsze NIE WIEM=żegnaj. Musimy wyhaftować to na sztandarach :D zebyśmy się tak przygłupom nie dawały! o!

Gość gość
możesz mieć to wytatuowane na czole a i tak się dasz!

Gość gość
Przyklaskuje!:-)

Gość gość
haha, ciekawe, że myśląc o tym niezdecydowanym typie natknęłam się na ten temat- przeznaczenie ;)

Gość gość
przylaczam sie i skladam sluby wiernosci organizacji:) sama kilka dni temu pozegnalam takiego gowniarza i uroczyscie obiecuje, ze wiecej nie dam sie nabierac na "nie wiem":)

Gość gość
tak jest, takich dooopkow nalezy pogonic..:D :D

Gość adrianabezlima
Ja jak na razie zachowałam jeden dzień wstrzemięźliwości, mimo dwukrotnej próby kontaktu z jego strony- być może niewielki krok, ale i tak było ciężko się powstrzymać

Gość gość
Nie wiem = możesz być, ale ciągle liczę na to, że zechce mnie sobowtór Adriany Limy

Gość gość
jako facet napisze, ze zgadzam sie z autorka. Jestem na tak :)

Gość akcja attrakcja
Ha! Mamy juz popracie mężczyzn porządnych! Działam też w ich interesie! Ja jestem na odwyku kilka miesięcy - jest coraz latwiej! Pewnie lata będzie trwała gehenna, ale wazne, że bliżej do końca - z nim zawsze sie dziewczyna cofa od własnego wybawienia! Te, które niby dzisiaj przypadkiem tu trafiły - to czyste przeznaczenie. Poczułam ,że dzisiaj musi być założona ta organizacja! I to bez składek czlonkowskich! :P Dziękuję wszystkim głosom popracia! :)

Gość Maec
O ile pytanie nie pada po jakis nienormalnych okresach czasu typu siedem dni znajomości to tez jak najbardziej popieram. Jako facet. Jak naprawde mu zabraknie, to i PAnie zobacza wystarczajacy entuzjazm zeby wiedziec, ze 'nie wiem' to bylo 'tak, ale wstydze sie czy tam mam blokady'. Ale wtedy wszystkie karty w waszych rękach a nie jakaś powalona niepewność. A coz, jak naprawde nie wie... To niech sie wali.

Gość akcja attrakcja
"Nie wiem = możesz być, ale ciągle liczę na to, że zechce mnie sobowtór Adriany Limy" . I D E A L N A definicja :) . "Nie wiem" jest infantylne, wypowiadający nie tyle nie szanuje nas, ale kompromituje i odsłania siebie - gdy "nie wie"= bardzo dobrze dla nas, bo może zostać od razu zdemaskowany jako gówniarz :D

Gość akcja attrakcja
"O ile pytanie nie pada po jakis nienormalnych okresach czasu typu siedem dni znajomości" -------- bardzo słuszna i na miejscu uwaga :)

Gość szarik na 102
Rezygnować z tańca godowego?! Mój dziadek zarzucał babcię 8 miesięcy starymi kapciami zanim coś wymlaskał z siebie. Tata mówił,że to mamlas ale sam nie lepszy... Pawie to organizują szybciej,ale potem mają seks mechaniczny. Pawiany jeszcze gorzej,za banana!

Gość gość
Hehe biedne. Nie wiem...tzn przykre... tak mało.się podobać facetowi. Pomyłka, jednak nie jest ładna lub kiepski charakter. Može zachowuje się jak idiotką i zastanawiasz się czy warto z kimś takim się męczyć dalej. Więc lepiej powiedzieć nie wiem. Tak czy siak, już do d**y. Nie urazić ze jest brzydka, jak cię kopnie za niezdecydowanie to jeszcze lepiej. Kto by chciał pazerną desperatkę.

Gość gość
liga rzadzi liga radzi...

Gość gość
kobieta jedno mówi a co innego robi więc takie akcje są skazane na porażkę :)

Gość gość
byla juz kiedys partia kobiet ale idiotki sie poklucily i nie odniosla sukcesu

Gość adrianabezlima
" Hehe biedne. Nie wiem...tzn przykre... tak mało.się podobać facetowi. Pomyłka, jednak nie jest ładna lub kiepski charakter. Može zachowuje się jak idiotką i zastanawiasz się czy warto z kimś takim się męczyć dalej. Więc lepiej powiedzieć nie wiem. Tak czy siak, już do d**y. Nie urazić ze jest brzydka, jak cię kopnie za niezdecydowanie to jeszcze lepiej. Kto by chciał pazerną desperatkę. " _______ Nie można w ten sposób rozpatrywać sprawy. Każdy ma inny gust- dla jednych jedna kobieta będzie piękna, dla innych przeciętna, jednemu będzie odpowiadał jej charakter, innemu nie. Panu "NIE WIEM" zapewne nie do końca odpowiada kandydatka, ale to nie znaczy, że coś z nią jest nie tak

Gość akcja attrakcja
"kobieta jedno mówi a co innego robi więc takie akcje są skazane na porażkę" Odp: Uogólnienie! Ten od brzydkich partnerek "nie wiem" Odp: stereotypowe widzenie! Byłam wicemiss :D Pudło i krecha u mnie. Temu, co mu babskie partie przeszkadzają Odp. Gretkowska jest lewaczką, mieszkajacą w Szwecji, a tu zrzeszają się uczciwe kobiety, dla których istnieją wartości. Poza tym formą (jak i celem( naszej działalności jest ORGANIZACJA, a nie brudna polityka!

Gość gość
Możesz być ładna, ale charakter do d**y. I pewnie tak jest. Normalne dziewczyny mają co robić, a nie na takim głupim forum siedzieć. U mnie też masz minusa.

Gość szarik na 102
Po co zaraz Organizację zakładać,za kiść bananów?!

Gość Rozarion
Protestuje,zdanie 'nie wiem' jest nie kompletne.Powinno brzmieć 'nie wiem sam czego chcę'.Przezylam na własnej skórze i nigdy więcej,

Gość akcja attrakcja
"Możesz być ładna, ale charakter do d**y. I pewnie tak jest. Normalne dziewczyny mają co robić, a nie na takim głupim forum siedzieć. U mnie też masz minusa." Pewnie tak i dlatego on nie mówił mi NIE, tylko mówił NIE WIEM< bo sprawdzał organoleptycznie mój charakter :/ Nie żartuj sobie z logiki!