Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NORWEGIA! warto wyjechac i zyc cale zycie?

Polecane posty

Gość gość

??

Gość gość
lepiej nie jedź - nie nadajesz się na eksport!

Gość gość
NO TAK TY NAJLEPIEJ WIESZ CZY SIE NADAJE ! polacy wszystko i o wszystkich wiedza najlepiej ! heh

Gość gość
To zależy jakie masz oczekiwania i potrzeby. Mieszkam tu już 3 lata z mężem i dziećmi i jesteśmy zadowoleni. Żeby tutaj przyjechać trzeba mieć sporo oszczędności, życie jest tutaj bardzo drogie. Żeby podjąć pracę najlepiej mieć konkretny fach/zawód. Angielski to już zdecydowanie za mało. Bez norweskiego nic nie zdziałasz. Ja nie chcę tu zostać całe życie. Norwegowie są zadufani, dwulicowi i fałszywie uśmiechnięci. Oczywiście zdarzają się fajne egzemplarze, ale oni zawsze na pierwszy rzut oka wydają się być mili i otwarci a rzeczywistość jest inna....Uważają się za naród wybrany elitarny, szczególnie młode pokolenie, które dorastało już w dużym dobrobycie jest złośliwe, aroganckie i niegrzeczne. Generalnie jest wiele plusów, dla mnie bilans pomiędzy Polską a Norwegią wychodzi lekko na plus dla Norwegii ale tylko do czasu.

Gość gość
boszszsze co za głupie pytanie w temacie! najpierw jedź i zobacz jak tam jest nie był a pyta czy warto tam zostać - no debil!

Gość gość
Na pewno jest lepiej niz w zasyfialej, muzułmańskiej Anglii.

Gość gość
Nie martw się tak idzie że za 15 lat Norge pod tym względem który cię uwiera nic nie bedzie się róznilo od UK. Norwedzy są zbyt leniwi żeby temu zapobiec.

Gość gość
jezeli chodzi o dzialanie to juz dzialaja norwegowie, wstep dla ludzi z trzeciego swiata juz jest utrudniony i co jeszcze deportuja wieksza ilosc niz w wczesniejszych latach!