Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miśka96

Czy to ciąża?

Polecane posty

Gość miśka96

Witam Pisze poniewaz od pewnego czasu dziwnie sie czuje... a wiec z chlopakiem doszlo do stosunku 05.04.2014r i wytrysk mozna powiedziec ze byl na mojej "myszce" po czym okres dostalam tak jak byl zaplanowany czyli 17.04.2014 (miesiączke mam srednio co 25 dni i trwa srednio 5 dni) i teraz jestem tydzien przed okresem ma byc 12.05.2014r i mam straszne bóle piersi, jajników, i jak by brzucha i do tego dochodzi ból głowy. Czy to moze byc ciąża pomimo ze w tamtym miesiącu mialam normalnie miesiączke??

Gość kasiulenka malenka
o ciazy mozna mowic dopiero gdy miesiaczka Ci sie spoznia, nawet jezeli teraz poszlabys do lekarza to bedzie jeszcze za wczesnie zeby to stwierdzic. Kobiety czesto moja podobne pierwsze objawy ciazy, ale czy to aby nie za wczesnie, zeby one wystepowaly?

Gość miśka96
Dodam że mam odczucie jak by mi sie chcialo caly czas siku... Mam nadzieje ze w przyszłym tygodniu @ sie pojawi :/

Gość gość
To nie ciąża tylko zapłodnienie.

Gość gość
raczej zapalenie pęcherza

Gość miśka96
Czyli nie powinnam sie obawiac ze jestem w ciąży?? Bo już wszystkie mi myśli chodzą po glowie... Tylko zastanawia mnie od czego mam takie bóle głowy?