Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy można nagle zobojętnieć wobec kogoś, w kim było się zauroczonym, zakochanym?

Polecane posty

Gość gość

Jeszcze parę tygodni temu wariował na moim punkcie, teraz wydaje się całkiem obojętny, jakby miał mnie gdzieś. Nie znamy się zbyt dobrze, ale wiem z kilku źródeł, że coś do mnie czuł. Oboje jesteśmy dość nieśmiali.

Gość gość
Jak myślicie?

Gość gość
z własnych obserwacji przypuszczam że można tylko tak mam w pn-cz-ndz w pozostałe dni dalej to mnie męczy czyli chyba jednak nie można

Gość gość
myślę że kocha się wszystkich . Może wydaje Ci się że zobojętniał, może teraz kocha naprawdę a wcześniej pożądał lub wybrał sobie już innego partnera lub stwierdził że jesteś nieodpowiedni lub uznał że Ty go nie chcesz...

Gość gość
można, ja bardzo kochalam chlopaka ale jego zaborcza matka zniszczyla ten zwiazek, dlugo walczylam ale niestety przegralam, wypalilam sie i juz nic do niego nie czuje... dziwne uczucie.

Gość gość
chyba można jak Ci ktoś świństwo za świństwem robi,pokazuje swoją lekceważąco-olewającą postawe,rozczarowywujesz się na tej osobie raz po raz to Ci w końcu ręce opadną..a uczucia swoją drogą..

a ile można starać się o nieśmiałą, znalazł bardziej dostępną i nie chodzi tylko o seks

Gość gość
chyba można jak Ci ktoś świństwo za świństwem robi,pokazuje swoją lekceważąco-olewającą postawe,rozczarowywujesz się na tej osobie raz po raz to Ci w końcu ręce opadną..a uczucia swoją drogą..--> dokladnie, ja mialam takie przejscia z exchlopakiem i jego mamuską, ze masakra. bardzo go kochalam ale po 3 latach uzerania sie z mamuską i maminsynkiem dalam sobie spokoj. Mimo ze wczesniej sobie zycia bez niego nie wyobrazalam... ale jakos po tych wszystkich swinstwach uczucie sie wypalilo, stalam sie po prostu zmeczona

Gość gość
sądząc po znajomym, który najpierw robił mi jazdy a potem olał - można

Gość gość
Ja olewam, ale niestety jeszcze nie zobojętniałam :(.

Gość gość
jak trzeba to można. Co w tym niezwykłego?