Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy nie za późno

Polecane posty

Gość gość

Z narzeczonym mamy ustalona tylko datę w kościele początek października tego roku. Nie mamy jeszcze kompletnie nic ani sukni ani sali, dj zdążymy? Jak myślicie?

Gość gość
tak, ale bierzcie się za organizację od jutra

Gość gość
październik to mało popularny miesiąc, więc dasz radę

Gość gość
rezerwujcie terminy, bo z tym najgorzej, ale dacie radę

Gość gość
sala i DJ to najpierw załatwcie,bo jak nie znajdziesz nic w terminie to może z imprezy większej zrezygnujecie,wtedy może zmienisz koncepcję co do sukienki,jak nie jesteś specjalnie jakoś otyła to i kieckę z wieszaka w salonie kupisz,bo jeśli trzeba szyć to trzeba się wziąć do roboty.A powiem ci że ja wczoraj dostałam już zaproszenie na wesele na 4 go pazdziernika:)

Gość gość
No właśnie, sala i DJ/zespół to chyba najważniejsze. Radziłabym też zacząć ostre poszukiwania fotografa i kamerzysty :)

Gość gość
Bierzcie się do szukania, ja z moim mężem zaczęliśmy we wrześniu 2013 a ślub był teraz w kwietniu. Z terminami np. foto i kamerzysty było już we IX krucho, ale udało się , salę też znaleźliśmy w październiku, zespół w XI, no i tak po kolei, zaproszenia II i w międzyczasie szyła mi się suknia i kupiliśmy garnitur, na naukach byliśmy już we IX, najlepiej mieć to od razu z głowy, bo potem mnóstwo załatwieni innych czeka, łącznie z USC bo ślub był konkordatowy ;-)