Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mozna sie tak ubrac na mature?

Polecane posty

Gość gość

Chcialabym zalozyc na mature glany, po za tym nie ubralabym sie jakos prowokacyjnie. Czarne spodnie i czarna koszula bez zadnych dodatkow, makijaz pewnie zrobilabym wyjatkowo lzejszy niz zazwyczaj i rozpuszczone wlosy. Moglabym tak pojsc na mature? Od zawsze mam dosc oryginalny styl i nie chce tego zmieniac. Mysle, ze moj stroj nie byl by problemem, ale nie mam pewnosci co do glanow. Ostatecznie moge zalozyc trampki? Bo szpilek nienawidze, a w baletkach wyglada sie jakby sie mialo platfusa.

Gość gość
Ta, trampki, może od razu dzinsy i koszulkę. Matura to egzamin dojrzałości, który wymaga aby ubrać się elegancko, a dla mnie ani glany ani trampki eleganckie nie są.

Gość gość
To co mam zalorzyc? Trampki sa zabronione? I prosze nie ironizuj bo napisalam juz w co sie ubiere i nie bylo nigdzie mowy o dzinsach.

Gość gość
Eleganckie buty.

Gość gość
A jakie sa eleganckie buty po za paskudnymi kaczatymi balerinami i niewygodnym szpilkami w ktorych nawet nie umiem dobrze chodzic??????

Gość zapent
czy chcesz aby Ciebie podziwiano czy z Ciebie się śmiano i wygwizdano ?

Gość gość
Chce pojsc w czyms wygodnym i w miare ladnym

Gość gość
Buty na słupku, na koturnie np 3cm, ale po co się wysilać jak można ubrać się jak na koncert. Szpilki i baletki to nie jedyne buty jakie ludzie wymyślili.

Gość lanser
oczywiście że można to nie konkurs piękności i co innego się tam powinno liczyć.

buty na szerszym obcasie, zwykłe, zabudowane, czarne? Jest spory wybór.

Gość gość
O dzieci ciemności weszły na to forum myślą,że sa mądre sluchajaac metalu xd

Gość zapent
czy masz kobieto jakiś kompleks natury psychicznej aby wskoczyć w sukienkę i pantofle na obcasie ?

Gość gość
Lanser oczywiście, że nie jesy to konkurs piękności ale nie jesy to też koncert i wypadało by się ubrać adekwatnie do sytuacji, co w tym przypadku oznacza po prostu elegancko.

Gość gość
nie idz na mature...zaloRZyc????

Gość gość
Nie zaloze nic specjalnego i jakos szczegolnie wyrozniajacego mnie z tlumu, ale mam problem z butami. Glany - mam kilka par, ale jezeli juz zalozylabym takie krotkie trzydziurkowe przed kostke, oczywiscie czarne Trampki- czarne z czarna podeszwa, bez zadnych znaczkow, rowniez przed kostki ale jezeli to nie pasuje, a szpilki i czlapony w postaci balerinek odpadaja to co zostaje?

Gość lubie mode d
jesteś wieśniarą jak ich mało dziewczynko

Gość lubie mode d
myslisz ze jak sie ubierzesz jak na koncert to bedziesz mądra. nie stac cie na ubrania niedorobiee jeden

Gość gość
A czemu twierdzisz, ze mam jakies problemy? Nie ma obowiazku isc w sukience wiesniaro. Te glany trzy dziurkowe nie wygladaja zle i nigdzie nie napisalam, ze czuje sie lepsza, czy madrzejsza bo slucham metalu. Nie poprawiam matury tak jak wy tlumoki to nie wiem w co sie ubrac. Elegancko to zadna odp.

Gość lanser
wypadało by się ubrać adekwatnie do sytuacji>>>wypadaloby to slowo ktorego nie lubie :D dla mnie wypada na mature isc z czyms w glowie a stroj nie ma zadnego znaczenia. elegancki stroj na maturze a tym bardziej w czasie odbioru swiadectwa to stereotyp. jak sie ktos zle czuje w takim to po co mialby go ubierac, nikogo tam nie reprezentuje aby ktos mogl sie pcozuc dotkniety. na ustnej faktycznie mzoe miec to znaczenie bo jakis niedowartosciowany belfer majacy problem z soba, moze poczuc sie dotniety ale na pisemnej stroj jest bez znaczenia wiec niech zaklada co chce.

– Kryzys jak licho, wcale nie trzeba się stroić. O, patrz, tamta dziewczyna przyszła do opery w dżinsach i w golfie. – Tamta dziewczyna nie ma krzty wyczucia – oznajmiła Kreska z mocą. – Równie dobrze mogła przyjść w szlafroku, bo jest kryzys, albo przywlec kozę na sznurku.

Gość gość
Nie napisalam ile kosztowaly te rzeczy, wiec skad wiesz, ze nie mam kasy? Zreszta giant sa duzo drozsze od nawet dobrej jakosci balerin. I moze przestan sie powtarzac z tym koncertem i wymysl cos nowego no chyba, ze sie boisz, ze Ci mozdzek wysiadzie.

Gość lubie mode d
Ja zdałam niedawno maturę i to bardzo dobrze. A ty wieśniaro nawet nie wiesz jak tragicznie wyglądają te twoje glany właśnie 3dziurkowe są najbrzydsze. Ale są na tym świecie bezguścia

Gość gość
Ja mialam na maturze glany. Poza tym klasyczny elegancki stroj. Rewolucji nie wywolalam.

Gość gość
Zostają buty na niskim obcasie, na koturnie, na słupku.

Gość wieśniara z ciebie mega
Ale dobrze ze są takie wiesniary jak ty przynajmniej konkurencja się zmiejsza xd

a załóż te glany, nikt się nawet nie będzie przyglądał, chyba, że takie "nie-wieśniary" które w dniu matury nie mają nic innego do roboty jak buty ludziom oglądać.

Gość facet20000
dziewczyna w glanach-patologia

Gość gość
Jestem na tablecie z tad wiekszosc bledow. Przepraszam jesli tym was urazilam

Gość gość
A idź że w czym chcesz, kiedyś ludzie mieli klasę i wiedzieli jak się ubrać w zależności od okazji i było to całkiem niedawno temu. Zresztą po co pytasz jak i tak już podjęłaś decyzję?