Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY TO JUŻ ZOOFILIA ?

Polecane posty

Gość gość

witam ,moja siostra od kiedy ma psa zupełnie sie zmieniła ,nigdzie nie wychodzi ,zaniedbała sie , spedza czas ze swoim psem, mówi że go kocha i jest dla niej najważniejszą istotą na świecie. Ona mieszka sama ,ma już 28 lat , była w związku ale sie popieprzyło i teraz ma tego psa. Co jest najgorsze ONA SIĘ Z NIM LIŻE !!! Nie ze buzi w pyszczek ,tylko pozwala mu sie lizac po wargach ,języku ,zębach , pozwala by wkładał jej jęzor do ust . Ona mówi że to wyraz jego miłości i oddania i że uwielbia to. Jest zdrowa,bada się reguralnie. To nie prowokacja ,czy siostra ma zadatki na zoofila ?

Gość gość
ja mojemu daje się lizać po twarzy i całuję go w pyszczek , do ust mi nie sięga ,niewiem

Gość gość
podnosze

Gość gość
ale co ?

Gość gość
skoro mieszka sama to kto wie co za sodomia i gomiora w nocy tam się dzieje

Gość gość
temat podnosze ! ten pies to suczka ,kundelek nieduża

Raczej nie jest zdrowa. Poza tym wszyscy wiemy, że chodzi o ciebie, a nie siostre której nawet pewnie nie masz.:classic_cool:

Gość gość
I pomyslec,ze taki pies przed chwila wylizal sobie o***t a potem oblizuje buzie swojej panci...mnie takie cos odrzuca :O

Gość Gość22222
Zoofilia raczej nie, ale jakieś zaburzenie psychiczne chyba ma. Nie wiem może brakuje jej miłości i akceptacji u ludzi? Na TLC lecą różne seriale i pełno było o tym jak ludzie otaczali się zwierzętami, nawet kosztem zdrowia i rodziny ( Było o takiej babce która przygarniała bezdomne koty i miała ich chyba ze 40. Bród, smród, g***a wszędzie. Jej mąż dostał potwornej alergii i nie mógł tym samym żyć w towarzystwie kotów i się wyprowadził. Ona wybrała koty. Ogólnie odcięła się od reszty świata, tylko te koty).

Gość gość
właśnie tak to wygląda , ona się zamyka na świat,prace ma luzacką ,wiekszość robi w domu,powinienem zasugerować psychologa?

Gość gość
raczej psychiatre

Gość gość
nie ma żadnych przyjaciół , nigdzie nie wychodzi ? kino ,teatr,disco?

Gość wifigdańsk
zgadzam się Zoofilia raczej nie, ale jakieś zaburzenie psychiczne chyba ma.

Gość gość
miała kiedyś depresje brała jakieś leki ,ale to na studiach ,zero przyjaciół ,telefon po pracy wyłancza ,domofon też ,tylko się bawi i cieszy z tym psem ,albo łazi z nim na długie spacery i jara się jak aportuje itp

Gość gość
oprócz tego lizania to normalna dziewczyna , też mam psa i jestem w nim na zabój zakochana