Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki jeden koleś

Czy jest to kobieta gotowa na sex z nieznajomym??? a nie tylko o tym mówić???

Polecane posty

Gość Taki jeden koleś

Pełno tu postów, od Pań różnej treści... Pełno tu "facetów”, co dużo mówią i mało robią... są też osoby nieodstające od standardów.... Ja mówię wprost, Poznam uśmiechniętą kobietę pełną temperamentu, która chce seksu, ostrego, długiego pełnego orgazmów, a na koniec Wspólnego poranka. Teren: mazowieckie i warmińsko mazurskie. Nie interesuje mnie gadu gadu , baju baju via email. Spotkanie na kawę, rozmowa face to face, jeśli będziemy odpowiadać sobie na wzajem to możemy bawić się dalej...... Wiem, że będzie tu wielu negatywnych opinii, ale do ich autorek(ów) ta propozycja nie jest kierowana. Pierwszy kontakt takijedenkoles@interia.eu Kolejny: spotkanie Pozdrawiam Miłe Panie. Taki Jeden Koleś

Gość gość
Krótko i na temat :) Powodzenia ;)

Gość gość
wiek, wygląd i wymiary proszę:)

Gość gość
Nie ma

Gość gość
to jak nie można uzyskać tutaj tak podstawowych informacji od zainteresowanego, to po co tracić czas na wysyłanie maili?

Gość Taki jeden koleś
W nocy sa lepsze zeczy niz siedzenie przed kompem. w 33333 w 177777 delikatny zarost, duzy silny, nl usmiechniety, szalony i dziki :-). no i @ takijedenkoles@interia.pl -bo cos powyzej popapralem