Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona23235

prosze o poradę , znow tu wracam

Polecane posty

Gość ona23235

Witam, mam nadzieje ze któraś z Was, pomoże mi, lub miala podobny przypadek do mojego, i z chęcią , opisze mi, jednoczesnie mnie pocieszy , otóż, tak jak w temacie , znow tu wracam, temat- ciąza.. strasznie sie boje, nie wiem co mam myśleć , kilka miesiecy temu, mialam podejzenie że mogę byc w ciazy , nawet na tescie, wykazaly dwie krechy jak nic, radość ogromna, ... ale po czasie sie zalamalam, po 14, 15 dniach od robienia testu, przyszła ni stąd ni zowąd @ , teraz znów strach i uprzedzenie co do testów, a jestem w bardzo dziwnej sytuacji, okres powinnam dostać 01.05 najpozniej , licząc na moje cykle to okolo 29.04 , zazwyczaj jest jak w zegarku , nie pozdrozowalam za wiele , jesli juz to tylko 2 dniowe wypady w gory, czyli jakies 70 km od mojego miejsca zamieszkania, ... nie sądze by to było przyczyną opoznienia sie okresu, .. do tego, mam strasznie wzdęty napięty brzuch, co jakis czas kłucie , w boku brzucha, w dole, i co najdziwniejsze, dzis na jakis czas pojawily sie bóle , jakby w okolicy nerek- zawsze taki ból mam, w trakcie okresu, .. nie bolą mnie piersi, jest super, procz zmiany nastroju wybuchowości , płaczliwosci, ale ... hm, chyba od zawsze taka jestem, .. moze nie do tego stopnia... ostatnio zdarzylo się ze po powrocie do domu, ledwo zdarzylam dobiec do ubikacji , by wymiotować ... jedzeniem z dnia poprzedniego co najlepsze... ;/ . brzuch , mam jakbym nawet i 3 miesiacu była, .. na skórze nosa pojawilo sie jakies przebarwienie czerwone, a zawsze przed okresem , mam jakas chrostke w tym miejscu, ktora znika zaraz po okresie.. do tego znacznie waga poszla mi do gory .. pale papierosy, nie odzuca mnie, jedynie czasem na mysl o kawe, ktora uwielbiam , podnosi mi się wszystko do gardla ... dzis , brak sił , zmeczenie , ...nigdy nie narzekam na bol glowy , jednak na ostatnim koncercie na ktory sie wybralam czulam chwilowe rozrywanie, jakby migrena , czego nigdy nie miewam. z obliczen wynika ze dni plodne mialam okolo 16.04 - bo to tez potrafie po sobie poznac, .. sluz.. jest go malo , jak przed okresem, choc czasem chwilami czuje jakby za przeproszeniem mi cieklo, ale jest bialy kleisty , zazwyczaj bardzo nie wiele... boje sie znow tego testu , a do lekarza najszybsza wizyta za uhu , ponad tydzien, do tego czasu to zwariuje, czy ktoras miala podobnie.. :(

Gość ona23235
aa czyli moja sytuacja jest inna i wyjatkowa,ehh super

Gość gość
najlepiej zrób test albo idź na badanie beta Hcg. Tak to można by gdybać... Jakiej odpowiedzi oczekujesz? Przecież nikt na kafe nie ma szklanej kuli żeby coś wywróżyć.