Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaq

Kobiety opiszcie jak zaczeły sie Wasze przygody z druga kobietą

Polecane posty

Gość onaq

opiszcie jak to sie zaczelo z kobieta wasze poczatki zapraszam panie do dyskusji

Gość gość
żadna pani nic nie opowie?

Gość gość
Bylam nowa w pracy i w obowiązki miała mnie wprowadzić pracująca tu pani,tak mi powiedziano. Gdy ją zobaczyłam poczułam motyle w brzuchu,pąs na twarzy i suchość w gardle.Niewiele do mnie docierało. W czasie lunchu nasze dłonie zetknęły się sięgając po cukier,palce bezwiednie się splątały,popatrzyła na mnie spod obłędnie długich,czarnych rzęs i uśmiechnęła się krusząc resztki mojego oporu.W tej sekundzie zrozumiałam, że nieważna przeszłość,zaczynam o nowa. W ciągu dnia zerwałam z facetem,przeprowadziłam się do niej,mieszkała sama,jest ok. Jesteśmy w sobie zakochane,zauroczone sobą, nie rozstajemy się.W pracy jesteśmy mieszkającymi ze sobą koleżankami,w domu kochankami. Adorują nas różni,bo obydwie jesteśmy chyba więcej niż atrakcyjne,lecz potrafimy trzymać dystans nikogo nie urażając.Mamy swój własny zaczarowany świat.

Gość gość
Nie wierze:) i to wam wystarcza?:)

Gość gość
Tak.

Gość gość
a w cipki sobie nic nie wsadzacie?:)

Gość gość
1.wibratory 2.paluszki 3.języczki

Gość Orzechy z karmelem
Bylam na wyjezdzie z pracy wraz z kilkoma osobami. Wieczorem poszliśmypotanczyc, wypić drinka, wtedy zauważyłam ze jedna koleżanka stara się tańczyć tylko ze mną. Pomyślałam ze na pewno mi się zdaje. Pod koniec wieczoru byłam mega zmęczona ale jakoś wyszło ze kolezanka(ta od tańczenia) wpadła jeszcze do mojego pokoju. Siedziałyśmy na łóżku i gadaliśmy. W pewnym momencie ona zapytała czy jestem zmęczona, ja na to ze niemal zasypiam na stojąco wiec ona zaproponowała masaż relaksacyjny...tak to się zaczęło :)

Gość gość
Ze swoją partnerką jestem już 15 lat,od liceum, jesteśmy jak dwie połówki tego samego jabłka, jesteśmy sobie przeznaczone,seks dwóch kobiet nie ma sobie równego.

Gość gość
ciekawe doświadczenia prosimy pisać dalej

Gość gość
Prosimy,czyli liczba mnoga,w czyim imieniu piszesz?

Gość gość
w imieniu innych kobiet które się wahają czy to zrobić

Gość gość
Jak kobieta znajdzie właściwego mężczyznę to z nim jest, podobnie jak kobieta znajdzie właściwą kobietę to z nią jest. Kryteria doboru są podobne.Wspólne zainteresowania,pasje, miłość i seks.Te związki przeżywają też swoje lepsze i gorsze dni.

Gość gość
up

Gość gość
Cdn?