Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lyoness co sadzicie?

Polecane posty

Gość gość

Co sadzicie o lyonesie? 2% kasy ktora wraca z zakupow plus 0.5% od kazdej zapiaanej osoby ktora robi zakupy. ? Niby ok :)

Czemu niby ok ? Jest OK Ale to też zależy , co kto myśli , jedni myślą , że to kolejna piramida . albo kolejny MLM , a to jest beee.... Ja traktuje jako uniwersalną kartę stałego klienta a także PP - program partnerski. Dzieki czemu moge osiagnąć wieksze korzysci. Dzisiaj juz mozna całkowicie za darmo zdobyć . Ale warto skorzystac z zaproszenia kogos , kto potrafi przedstawić i wytłumaczyc" instrukcje obsługi" PP. Karte mozna dostac w sklepach współpracujacych z tą firmą. Ale kasjerka w kasie pewnie nie zna , o co chodzi .... Oczywiste jest , ze tez mam tę karte i nie narzekam ....

Kolejne gówno polegające na wciąganiu ludzi w jakieś śmieszne grupy, żeby tylko zaoszczędzić parę groszy na badziewnych produktach. "Dzieki czemu moge osiagnąć wieksze korzysci. " Ale jakie to korzyści? To jest właśnie to mlm-owskie bajdurzenie. Jak nie wielkie zarobki to jakieś korzyści. Tylko nic nie potrafią sprecyzować.

Gość gość
2 % to jest bardzo mało... Ja polecam swoją firmę gdzie są dużo większe zarobki a produkty wysokiej jakości z działu: środki czystości, przeróżne gadżety do domu, produkty wellness i z morza martwego, Włoskie naturalne kosmetyki itp. Wszystkie szczegóły na ten temat na tej stronie: http://dodatkowa-praca-betterware.pl/

Żadne Betterware, to kolejne mlm-owskie g****o. Nie ma sensu zabierać się za to bo i tak nic na tym nie zarobisz a przy okazji stracisz sporo czasu i pieniędzy. To dobre dla naiwniaków, wierzących w złote mercedesy za kilka poleceń ;)

Gość gość
Hej ;) Jeżeli osoba, która zaczynała ten wątek chciała pogadać luźno na ten temat to proszę o info.

Polecam wszystkim ekspertom zagłębić się w temat co to jest Multi Level Marketing (MLM) i radzę się nie wypowiadać w kwestiach w których się nic nie wie i tak jak większość społeczeństwa, czyli "najmądrzejszych" wypowiada się na takie tematy. To, że ktoś Wam coś poopowiadał na dany temat nie znaczy, że tak jest. Radzę się odpowiednio wyedukować a następnie zabierać głos :) No ale cóż, jak Polska reprezentacja gra w piłkę nożna to przed telewizorami mamy również kilka milionów trenerów, którzy wiedzą najlepiej jak spowodować by drużyna wygrała... proponuję startować na trenera takiej reprezentacji... z taką wiedzą i umiejętnościami zgarniecie niezły hajs :) Swoja drogą na Akademii Ekonomicznej w Krakowie tudzież na Harvard University są całe kierunki studiów odnośnie MLMów... ale co tam... inni wiedzą lepiej. Więc jeżeli ktoś chce porozmawiać pożnie i rzetelnie na ten temat to zapraszam serdecznie do dyskusji. Pozdrawiam Asia

Gość gość
Kierunki studiów, czy spotkania agitacyjno rekrutacyjne organizowane przez redaktora Network Magazyn P. Maciejewskiego ?

Gość joannasiagle
Kierunki studiów i wiele obowiązkowych przedmiotów. Nie chce mi się na ten temat rozwodzić, bo szkoda mojego czasu :) ale zapewne osoby zainteresowane znajdą w internecie coś na ten temat... bo przecież to największe i najpewniejsze źródło informacji Pozdrawiam

Skoro szkoda twojego jakże "cennego" czasu to po jaką cholerę się tu produkujesz? Zajmij się jakąś porządną pracą zamiast namawiać nas na żebranie.

Gość fan lyonessa
Nie rozumiem jak te wszystkie Carrefour y i Orlen y i BP i inne sklepy i sklepiki droższe funkcjonują ?! Dlaczego naiwni klienci robią u nich zakupy ? Dlaczego naiwni przedsiębiorcy wydają różne karty lojalnościowe itp . ?! Zamknąć Orlen są tańsze stacje !. Zakazać oszczędzać na jakiś poronionych kartach lyoness ! Co to za oszczędności 1-2 -5 % . ?? Powinno się tego Zakazać konstytucjnie . Żadnych programów lojalnościowych !! Bo ci wyrachowani przedsiębiorcy tylko czyhają na nas i na to aby robić u nich zakupy i mamią nas biednych kozysciami . A to punkty . A to jakieś karty i pieczątki . Wypij 10 kaw -11 gratis ! Itp . Rób u nas często zakupy -bądź lojalnym klientem a damy Ci upust ! Tak samo chce nas lyoness zmusić do bycia lojalnym wobec swoich partnerów handlowych ! Kasę oddaje . Partnerzy chcą większych obrotów w swoich firmach ! Jakim prawem ja się pytam ?? ! Jeszcze wydają jakieś karty lojalnościowe . Pokaż kartę do oddamy ci część pieniędzy - tylko kupuj u nas a nie u konkurencji !! Chore !!

Gość gość
Ps. Jeszcze te wszystkie wredne firmy chcą żeby przyjść na zakupy do nich ze znajomymi . Chcą aby masowo robić zakupy . Ja i moja rodzina i moi znajomi i znajomi znajomych i nawet znajomi znajomych znajomych !! Płacą za to że robimy im reklamę ! Przyprowadz znajomych na zakupy to oddamy ci część pieniędzy ! Jakaś wspólnota zakupowa . Myślą że jak się robi większe zakupy to można je zrobić taniej . A niech te pieniądze zamiast nam wydadzą na reklamy w tv prasie bilbordy i inne nośniki a nas niech zostawią w spokoju . !! Tyle na frapujacy temat lyonessa . Piramida ! I MLM jakiś . Co to jest ? !? Ja się pytam !

Gość orousdefalk1982jdcbw
Czemu niby ok ? Jest OK Ale to też zależy , co kto myśli , jedni myślą , że to kolejna piramida . albo kolejny MLM , a to jest beee.... Ja traktuje jako uniwersalną kartę stałego klienta a także PP - program partnerski. Dzieki czemu moge osiagnąć wieksze korzysci. Dzisiaj juz mozna całkowicie za darmo zdobyć . Ale warto skorzystac z zaproszenia kogos , kto potrafi przedstawić i wytłumaczyc" instrukcje obsługi" PP. Karte mozna dostac w sklepach współpracujacych z tą firmą. Ale kasjerka w kasie pewnie nie zna , o co chodzi .... Oczywiste jest , ze tez mam tę karte i nie narzekam .... kontakt -powiem#mixbox.pl Jasne http://sza.bi/fTZa

Gość gość
Jak to jedna karta lojalnościowa ?? To nie jest lepiej mieć kilka lub kilkanaście kart ? Skąd się biorą pieniądze na te całe zwroty ??