Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki krem do twarzy dla niemowlaka

Polecane posty

Gość gość

Dziecko ma 6.5 miesiąca ma suchą skórę na twarzy . Pozatym często ma czerwone policzki czym to może byc spowodowane ?

Gość gość
to może być alergia na mleko. Skonsultuj to z lekarzem. Ja mam zdrowe dziecko i używam do twarzy Musteli , super :)

Gość gość
na takie atopowe zmiany i suchą skórę na buzi nam najbardziej pomaga ten krem: CUTISHELP MIMI EGZEMA KREM DO TWARZY I CIAŁA nie ma lepszego według mnie

Gość gość
Czesc.wiec mialam ten Sam problem drapala suche policzki do krwi,do tego ramiona I uda to samo,Malayalam sie po doktorach jak glupia I po latach obserwacji moge ci napisac..ze zima najgorsza:nie kapac dziecka(Ja kapiela do czegos takiego doprowadzilam)raz w tyg.kapiel..keep z penthanolem Ja jeszcze kilkarazy dziennie smarowalam wundschutzz mit kamille und celundola bio von bebylove,kosztuje 1,50 euro w dm.latem lepiej kapiel czesciej ale kremowac penthanolem a jak zle to fenistil krople na alergie

Gość gość
Aha I jeszcze jedno to nie alergia na mleko mi tak wmawiali mleko zmienilam dalej to samo,jw napisalam nix z Tym nie zrobisz tylko co wn

Gość gość
póki co nie doszukujmy się alergii, bo to może być zła pielęgnacja skóry dziecka. Jak najbardziej dziecko należy kąpać!!!!!!!! Tylko kąpiel niech nie trwa pół godziny a 5 minut. Do kąpieli dodawaj emolientów, po kąpieli delikatnie wycieraj miękkim ręcznikiem i smaruj emolientem.

Gość gość
Polecam EPICREM cena 15 zł.

moje dziecko nie ma alergii, a policzki wiecznie suche. Nie sprowadzajmy wszystkiego do alergii :O

Gość gość
dsn: to może masz problem z wodą , ale pewnie nie, bo Ty taka idealna :)