Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaczynam coś do niego czuć, a on jest zajęty

Polecane posty

Gość gość

I co mam zrobić? Jak mam postąpić? Poradźcie coś, bo stoję w miejscu... Poznałam jakiś miesiąc temu chłopaka. Świetnie nam się rozmawia, bardzo lubię przebywać w jego towarzystwie. Od początku wiedziałam, że on kogoś ma, ale coś im się sypie. Nawet on nigdy o tym nie wspomniał a zachowywał się tak jakby tamto już się skończyło. Ale zachowywałam dystans. Spędziliśmy dużo fajnych wieczorów na rozmowach, w końcu zaczął mnie przytulać, były pocałunki i jeszcze więcej rozmów. Gdy chcialam się wycofać, mówił że on tego nie chce. Że jest szczęśliwy że mnie poznał i że jestem. Ale że jednoczesnie wie, że pewnie się to skończy, bo zbyt wiele nas dzieli. Wiek przede wszystkim. W zasadzie ja też zdaję sobie z tego sprawę ale jest mi przy nim bardzo dobrze i żyję chwilą. I tak myslę ostatnio nad tym, po co i czy jest sens? Jesli on wróci do swojej dziewczyny zaraz teraz, za chwilę... zapewne będzie mnie to bolało, bo ledwo się zaczęło a juz zostanę odrzucona. Stoję w miejscu i zastanawiam się co ja robię? Pakuję się w coś co i tak nie ma prawa się rozwinąć.. Dla chwilowej przyjemności jaką daje mi jego towarzystwo.

Gość gość
na twoim miejscu wycofałabym się na amen poczytaj sobie tematy o partnerach zonatych

Gość gość
Ale on nie jest żonaty. Jego związku nawet nie widać. Coś między nimi się stało zanim się poznaliśmy. Boję się tylko, że jestem na czas zanim on nie naprawi tamtego.. :/

Gość koszmar777
On mówiąc że wie że kiedyś się to skończy, a jednocześnie całując się z Tobą, wyraźnie dał Ci do zrozumienia że chce byś była jego kochanką. Musisz przemyśleć to czy jesteś gotowa na rolę kochanki i czy na pewno tego chcesz.