Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja tesciowa mowi do mnie daj mu cycka moze glodny jest no rozpieprzyl mnie ten

Polecane posty

Gość gość
autorko, doprawdy problem na skalę globalną

Gość gość
Prymitywne to dla mnie sa osoby co nie potrafia wyluzowac i obrazaja ich slowa typu cycek,cezarowka. Strasznie wam zycie dalo popalic,ktos wam musial strasznie dokuczac i w ogole brak wam dystansu do wszystkiego,do siebie i do kazdego w okol. Idzcie sie rozerwijcie jakos bo az zal was czytac.

Gość gość
"Pokazac tesciowej gdzie jest jej miejsce w rodzinie". No bardzo kulturalne. Robiac dziecko tez mowilas "wsadz mi penisa w pochwe i kopulujmu do momentu zaplofnienia.

Gość gość
do gościa od wypowiedzi: gość autorko, doprawdy problem na skalę globalną a jakie tu widzisz poważne problemy?? większość ludzi ma problem typu: uprawiałam seks bez zabezpieczenia czy mogę być w ciąży? albo: czy dzieci ciotki której nie widziałam od 20 lat mam zapraszać z osobami towarzyszącymi na ślub?? sory, ale większość spraw ty poruszanych to pierdoły. na tym tle kwestia kultury osobistej w rodzinie nie jest chyba czymś dziwnym. Czemu więc się czepiasz autorki?

Gość gość
16.02- czy sądzisz, że akurat mój post był najbardziej czepliwy?

Gość gość
może nie najbardziej, ale jak chcesz komuś wytkać, że ma śmieszne problemy to masz masę lepszych dla tego celu wątków. autorko - teściowej powiedz, że możesz mówić, że ona ma cyce jeśli sobie tego życzy a u Ciebie w domu panuje określenie takie i takie.

Gość gość
kurcze tu na kafe siedza same znerwicowane mamuski, autorka wyrazila tylko swoja opinie,ze nie podoba jej sie jak ktos mowi do niej "daj cycka" a wy odrazu najerzdzacie na nia, jakies glupoty wypisujecie. ulzylo wam? choc w necie w mozecie byc gora bo w realu to maz i tesciowe wami pomiataja a potem caly zal, jad wypluwacie tutaj.

Gość gość
Ale się ubawiłam ,nic tak dobrze nie robi jak śmiech.

Gość gość
Ja mam cycunie z suteczkami i nic wam do tego!!!!!

Gość gość
16.15- jak masz gorszy dzień, to idź pobiegaj, przypominam że to jest FORUM PUBLICZNE

Gość gość
A ja mam w/o/r/y i tez nic wam do tego!

Gość gość
"ale gdyby taka teściowa przy waszych znajomych powiedziała "daj mu cycka" i wszyscy zaczęli się śmiać albo patrzeć z niesmakiem, to nie byłoby wam tak wesoło" No tak,poplakalabym sie chyba:o wiesz co,ja i moi znajomi jestesmy wszyscy po studiach wyzszych,kulturalni, na dosc dobrych stanowiskach. I moi znajomi i rodzina i szefowe w pracy,kazdy uzywa okreslenia w stosunku do kp,ze daje sie cycka. Nikogo to nie obraza.po prsotu tak sie mowi i juz.

Daj spokój autorko. Nie chciała Ciebie urazić tylko tak powiedziała. Nie doszukuj się problemów tam gdzie ich nie ma. Ja rzygnęłam prawie jak koleżanka powiedziała "pora na cycusia"...

Gość gość
A mi mąż mowi ze mam frędzle :(