Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka razy trzy

jak ja nie cierpie wszystkich dzieci z rodziny......

Polecane posty

Gość matka razy trzy

kiedyś uwielbiałam, kochalam cudze dzieci, opiekowałam się dziecmi z rodziny i koleżanek, strasznie chciałam mieć swoje i opiekując się cudzymi fantazjowalam, ze to moje :O To się zmienilo gdy urodziłam swoje dzieci, a mam ich troje, to przestalam lubic cudze dzieci. Moje najmłodsze dziecko ma rok i od porodu to już wręcz obrzydzają mnie inne dzieci, zwłaszcza te w rodzinie. Gdy poszlam do szwagra obejrzeć noworodka i dac prezent to musiałam się nawysilac strasznie udając zachwyt nad tym dzieckiem, a naprawdę to mi to dziecko smierdzialo, bylam wtedy w ciąży i zachciało mi się wymiotować :O W szpitalu po porodzie dziewczyna z sali wcisnela mi dziecko do pilnowania, nie mogłam znieść jego zapachu i odlozylam je do lozeczka, mimo ze plakalo :( wogole cudze dzieci mnie denerwują, udaje tylko milutka, jestem okropna !?

Gość dla Twojego meza
masz coś z głową, przyszpuszczam ze Twoja metoda anttykoncepcyjna. W glowie masz wstret do dzieci, zeby nie zjasc w 4 ciaze

Gość matka razy trzy
Ja mam czarniutkie dzieci, po mnie i po mezu- oczy, wlosy, karnacja ciemna i tylko takie dzieci mi się podobają. W mojej rodzinie po stronie matki i ojca wszyscy sa blondynami, tylko moja matka i ja jesteśmy czarne. Corka mojego brata wygląda prawie jak albinoska, nie mogę nawet na nia patrzeć, do tego jest strasznie niewychowana, zachowuje się jak debil, prawie 8 lat a wpieprza gile ! Brzydzi mnie ten dzieciak okropnie :O nawet nie umiem ukryc swojej niechęci do niej, moja matke to trafia :O

Gość gość
Okropna może nie jesteś ale p******* na pewno :D

Gość matka razy trzy
ale ja chce mieć 4 dziecko !!! p o porodzie zawsze mi się ta niechęć do dzieci nasila, zwierzyłam się mezowi z tego, a on powiedział, ze na pewno jest normalne, pewnie to taki instynkt zwierzęcy, żeby młodych nie pomylić ;D naprawdę tak to wymyslil, i ja w to teraz wierze, na swoje usprawiedliwienie hi hi bo swoje dzieci uwielbiam wachac :D

Gość matka razy trzy
ciekawa bylam czy ktoras z was tez tak ma.....nikt nie wie, ze ja tka mam, wszyscy przyzwyczajeni, ze ja kocham dzieci i jeszcze czasem mi chcileli swoje podrzucić do popilnowania, ale zawsze się wymigalam :O

Gość matka razy trzy
podobają mi się tylko takie dzieci podobne do moich, a z tym zapachem to mam po porodzie i mi powoli przechodzi, mija jak moje dziecko ma kolo roku.

Gość matka razy trzy
wiem, ze to p******* :( wstyd mi, ale nic nie poradze

Gość gość
normalna to ty nigdy nie byłaś najpierw jakieś chore fantazje potem dorobiłaś się trójki a teraz nienawidzisz cudzych ? ewidentnie jesteś z tych którym instynkt przesłania logiczne myślenie sterują tobą hormony a nie logika kiedyś instynkt nakręcał cię na dzieci więc lgnełaś do cudzych gdy machnełaś sobie swoje to obce cię obrzydzają bo są konkurencją dla twoich masz zachowania jak u zwierzęcia i jeszcze się tym chwalisz

zwierzak :D ewidentnie :D jak jakaś suczka. Hau hau ;)

Gość gość
nie sa konkurencja dla moich, bo niby dlaczego miałyby być ? tych cudzych unikam nie lubie, ich i nie cierpie być zmuszana do kontaktu z nimi, a co do zwierzęcych zachowan to owszem jest to na pewno zwierzęce zachowanie, przyznałam się do tego i pytam tylko czy ktoś ma tak jeszcze.. co do tego, ze mam 3 to co ? nie wolno mi ? wolno ! będę miała jeszcze 4 a co :D

Gość matka razy trzy
tka poza tym to jestem bardzo cywilizowana :D

Gość gość
są konkurencją skoro przedtem cudze dzieci ci nie przeszkadzały a teraz nagle przeszkadzają twoje mechanizmy są tak prymitywne że nawet ich nie ogarniasz zawsze uważałam że kobiety które mają parcie na dzieci są po prostu bardzo nieskomplikowane i mało inteligentne

a cos w tym jest. Ja tez bardziej lubiłam cudze dzieci jak nie miałam swoich. Ten zapach to tez prawda u innych dzieci mi nie pasuje. Nie zastanwiałam się nad tym, ale jak przeczytalam te wypowiedź, to stwierdziłąm, że mam podobnie.

Gość matka razy trzy
tylko mój maz wie jaki zwierzak ze mnie w srodku.... każdy ma cos z zwierzęcia ! wy tez, ale się nie przyznajecie. ja się przyznałam, ale oczywiście nosze się trochę jak taka damulka, oczywiście ze sztucznym uśmieszkiem do cudzych dzieci :D

Gość gość
ja nigdy nie lubiłam dzieci i nigdy ich nie chciałam dlatego śmieszą mnie kobiety z takim silnym instynktem, są jak kotki w rui

Gość matka razy trzy
agbr ciesze się, ze nie jestem sama :D

Gość gość
durna babo, podobają ci się dzieci podobne do twoich? to nie instynkt, to twoja głupota - a swój do swego ciągnie....

Gość matka razy trzy
a co ma inteligencja dziewczynko do tego ?????

Gość matka razy trzy
mam ogolnie silne instynkty, lubie obserwować ludzi i czuje chemie miedzy nimi, widze od razu te spojrzenia, gesty, mowa ciala. Wiem od razu z kim mam do czynienia, to mój nadzwyczajny zmysl :D i fakt lubie trzymać z podobnymi do siebie dlatego wole rodzine meza niż swoja

Gość gość
Jesteś chora psychicznie.

Gość gość
inteligencja ? no ma bo ktoś inteligentny potrafi kierować się czymś więcej niż samym instynktem