Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona kompletnie

Czy żyjecie od 1 do 1?

Polecane posty

Gość zaskoczona kompletnie

Dziś w pracy nowa koleżanka przyszła do szefa z prośbą o zaliczkę - przecież dopiero 6 do pensji jeszcze 3 tygodnie. I tak się zastanawiam - ile osób żyje od 1 do 1?

Gość gość
tutaj nie zadawaj takich pytan,bo tu same bogaczki siedzą...kazda zarabia po 10 tysiecy plus maz kolejne 10 i jeszcze im mało :o

Gość gość
Na i maz zarabiamy po ad 10tys. Zl a i tak zyjemy od 1 do 1, a raczej 10 do 10 ;-)

Gość gość
czyli fizyczni robole skoro na 10 pensja. to za co robolom płacą 10 tysięcy?

Gość gość
a skad pomysl ze fizyczni robole dostaja kase 10go? ja pracuje w biurze, kase dostalam wczoraj, maz jest wyzej ode mnie specjalnoscią i dostaje zawsze 10go wieczorem.

Gość gość
a moj ojciec jest robolem jak to nazwalas i dostaje 1go :D wiec nie wiem skad takie zalozenia :)

Gość gość
zacznijcie oszczędzac albo pomyślcie jak zarobić wiecej...

Gość gość
my też od 25 do 25 i mało nie mamy, a ciągle brak odkąd mamy dziecko :), dziecko skarbonka bez dna :)

Gość gość
Autorko, może koleżance wypadł jakiś niespodziewany wydatek, stąd prośba o zaliczkę. Będzie miała problem w przyszłym miesiącu, bo wypłata będzie okrojona.

Gość gość
zajmuje sie pisaniem regulaminow pracy dla naprawde wielu firm i zawsze pracownicy produkcji maja do 10, pracownicy biurowi do 26-28. na 1 pensje dostaja policjanci, strażacy itp - z gory za dany miesiac. wiec popieram, ze umyslowym nie placi sie na 10tego.

Gość gość
pracowałam w co najmniej 10 firmach na stanowiskach biurowych i wypłaty miałam przeróżne ale najczęściej 10go, z resztą cała firma miała 10go wypłatę czyli jakieś 200 osób z dyrektorami włącznie :D nie mam pojęcia skąd wytrzasnęliście taki podział, mój mąż kilka lat przepracował na budowach i za to miał pensję 1go albo 5go, zagranicą pracował i pensja wpływała ostatniego, teraz mamy firmę i zawsze płacimy pracownikom 10go niezależnie od stanowiska