Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samotne wakacje

Polecane posty

Gość gość

cześć, Chcę sama jechać nad morze z 3 letnią córką. Czy ktoś z Was tak jechał, macie sprawdzone i niedrogie noclegi? Jak z podróżą, nie chciałabym jechać autem sama tyle kilometrów (jestem ze śląska). Samotne i niesamotne mamy, dajcie znać co i jak!

Gość gość
chcesz tani nocleg nad morzem w zamian za seks?

Gość gość
DORADZI KTOŚ?

Gość gość
jurata

Gość gość
Władysławowo, świetny dojazd, miejscowość dla rodzin z dziećmi

Gość gość
niedrogie wg Ciebie to ile za dobę?

Gość gość
OK 80 ZŁ za nas dwie

Gość gość
to polecam ustronie morskie - jedzie taki pociąg ustronie z krakowa. w ustroniu za siebie i dziecko na pęczki będziesz miała kwater za te pieniądze. miejsce spokojne, choć są i rozrywki dla dzieci - kulki, samochodziki, wesołe miasteczko, basen, kino. A tam zawsze ktoś ze śląska przyjeżdża .

Gość mała martyninka
a skąd konkretnie jedziesz? ja też będę jechała ze śląska nad morze z dzieckiem- do Kołobrzegu, bo mam tu rodzinę. może byśmy razem się umówiły?

Gość gość
e tam lepiej do trójmiasta jak pogody nie będzie a nie ma wiecznie ,wiem bo tutaj mieszkam to chociaż pojeździsz z młodą do miasta a co będziesz robić w niepogodę w miejscowości nadmorskiej tam nic nie ma i będziecie siedzieć w pokoju .A tak zjedziesz do Gdańska do Gdyni do akwarium,planetarium czy np do zoo pojedziecie .Ja jednak bym tak szukała .

Gość mała martyninka
bez przesady. ja jakoś nigdy nie narzekałam na pogodę - a mieszkałam w kołobrzegu 26lat. a i zawsze było co robić! komuś trochę się pomyliło, bo ustronie to jedzie przez kieleckie a nie śląsk :) ja jadę z zawiercia i mogę powiedzieć, że sporo osób jeździ. to będzie moja 3 wyprawa do kołobrzegu w tym roku.

Gość gość
Mi chodzi o konkretne miejscówki - link do pensjonatu lub nazwa. Takie sprawdzone i pod dzieci

Gość gość
No w Kołobrzegu I we Władku jest super pełno zalanych mord chodzi .

Gość mała martyninka
ja mogę polecić miejscowość jako taką - z pensjonatów nie korzystałam - jeżdżę do rodziców...

Gość gość
ja polecam w ustroniu azalię - jak na pobyt z dzieckiem idealnie. bardzo blisko od plaży. ewentualnie villa etiuda - trochę dalej od morza, ale też super. w etiudzie mają 2 budynki, więc lepiej pytaj o ten nowy. fajny plac zabaw, gokarty, rowery.

Gość gość
Jedz samochodem. Od Łodzi masz autostradę. A do Łodzi ze śląska przecież tez są dobre drogi. Nie przesadzaj.

Gość ula144
Jeśli nie lubisz tłumów i liczysz na spokojny, cichy urlop to polecam Ustronie Morskie, nie ma tam tylu turystów co np. w Kołobrzegu. Jeśli będziesz miała problem z wyszukaniem noclegu to polecam zajrzeć na stronę http://www.noclegowo.pl/noclegi/ustronie-morskie/ znajdziesz tam naprawdę tanie noclegi

Gość gość
ja zawsze podrozuje sama no tak na serio :) www.youtube.com/watch?v=-3J8KSM8Zeg