Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciesze sie ze mam corke a nie syna z jednego powodu

Polecane posty

Gość gość

jak corka bedzie miala dzieci to wygarnie mi szczerze jak cos bedzie jej niepasowac i ja jej wygarne od serca nie bede musiala uzerac sie z synowa i jej metodami wychowawczymi, obecne synowe sa paskudne z charakteru

Gość gość
Ty tez jestes paskudna z charakteru? Twoja corka tez bedzie? Bo obie macie szanae byc synowymi... nie uogolniaj.

Gość gość
e tam zalezy od człowieka jaki jest, mam 2 synów i córke i jeszcze nigdy nie pomyslałam ze bede sie z synowymi uzerac, jestem pozytywnie nastawiona i mysle ze dogadam sie z nimi

Gość gość
tez tak sadze

Gość gość
ha ha ha. normalnie temat może startować na najgłupszy topik roku!

Gość gość
będzie miała dzieci nie wiadomo z kim .

Gość gość
i będzie w gimnazjum bawić się w "słoneczko". Ale autorka topiku pewnie jeszcze nie wie co to za "zabawa". Pozdrawiam Cię

Gość gość
w 100% racja!!! co corka to corka!!!!

Gość gość
teściowa nie musi użerać się z synową pod warunkiem że jej się w życie nie wtrąca :-)

Gość gość
a ja patrząc na moją mamę i zamierzając zrobićtj ona tak nie uważam. Moja mama jest teściową, ale mojego męża nie traktuje jak zięcia a jak syna. Oboje mówią sobie szczerze jak coś jest nie tak. I ja mam synka ale zamierzam synową traktować tj swoje własne dziecko i mam nadzieję, że będzie traktować mnie jak mame. Wystarczy być człowiekiem, a Ty będziesz typową teściową.

Gość gość
Oj tesciowe zazwyczaj uzeraja sie z synowymi. Rozumiem co autorka ma na mysli. Nawet jak tesciowa jest z tych nie wtracajacych sie, to relacja tesciowa-synowa w 99% przypadkow bedzie napieta a matka z corka pokloca sie, poleja sie lzy ale przynajmniej atmosfera bedzie oczyszczona

Gość nie przepraszam za Jedwabne
skoro takie jest twoje podejscie do macierzynstwa to jak dla mnie masz za duzo o dziecko 🖐️

Gość gość
Wystarczy być człowiekiem, a Ty będziesz typową teściową. ciekawe jaka bylabys tesciowa gdyby np twoja synowa zostawiala wnuka az sie zmeczy z placzu i zasnie, wyje na caly dom biedulek a jak zwracasz grzecznie uwage synowej, mowi do ciebie: to moje dziecko a jak wnuk ma 3 lata,daje mu pasem porzadnie w tylek bo np rozlal wode na stole a sa takie synowe uwierz mi :)

Gość gość
corke mozesz wychowac, baby obcej nie wychowasz :)

Gość gość
Ale się będzie musiała biedna kobieta 40 lat męczyć z miesiączką i całe dorosłe życie z dyskryminacją :( Lepiej mieć syna. Lepiej dla niego. Taka prawda.

Gość gość
ja mam syna i chciałbym mieć jeszcze jednego. Może dlatego, ze moje relacje z matką nie są najlepsze, na pewno nie jesteśmy przyjaciółkami .A do tego nie przepadam za różowym kolorkiem :(

Gość gość
Ja sie ciesze ze mam syna bo bedzie ****** wasze còrki. :D

Gość gość
2014-05-06 11:10:55 [zgłoś do usunięcia] gość Wystarczy być człowiekiem, a Ty będziesz typową teściową. ciekawe jaka bylabys tesciowa gdyby np twoja synowa zostawiala wnuka az sie zmeczy z placzu i zasnie, wyje na caly dom biedulek a jak zwracasz grzecznie uwage synowej, mowi do ciebie: to moje dziecko a jak wnuk ma 3 lata,daje mu pasem porzadnie w tylek bo np rozlal wode na stole a sa takie synowe uwierz mi usmiech.gif a skąd pewność że mój syn na taką kobietę trafi? mój mąż facet sam powiedział, że on bity nie był i bić dziecka nie pozwoli. A skąd będę wiedziała, że wyje całą noc, już zakładasz, że się nie usamodzielnią? i tu Cię załamię bo to jest przykre i czywiście tego nie chce, ale na moje dziecko przepisane jest mieszkanie jego pradziadków, więc mieszkanie swoje ma.

Gość gość
kochana obok mnie matka z córką nie mogą na siebie patrzeć, za to z synową sąsiadka ma super kontakt i to naprawdę widać.

Gość gość
Chcialabym byc dla mojego przyszłego zięcia taką teściową jaką jest dla mojego męża i szwagra mija mama. A takiej teściowej jaką mam mię życzę nikomu :(.

Gość gość
ja też mam córkę i jakoś nie uważam tego za wyróżnienie. jest zdrowa i szczęśliwa. mąż jak sie dowiedzial że będzie córka to sie śmiał że ktoś będzie p********ił jego robotę. no i faktem jest że faceci maja łatwiej w życiu.

Gość gość
a ja współczuję jej mężowi - dla niego będziesz teściową i to pewnie wredną

Gość gość
"mąż jak sie dowiedzial że będzie córka to sie śmiał że ktoś będzie p********ił jego robotę" Co to za chołota się rozmnaża to brak słów :O O fuj :O :O :O