Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotka19000000

Brat mojego chłopaka zdradza swoją dziewczynę i rozpija go.

Polecane posty

Gość stokrotka19000000

Brat mojego chłopaka zdradza swoją dziewczynę, którą sama dobrze znam już od jakiegoś czasu, z tego co wiem robi to regularnie, albo z przypadkowymi dziewczynami z klubów, czy też udaję sie do burdeli itd. Nie mogę patrzeć jak on tuli i całuje swoją dziewczyne, wiedząc, że np. 3 dni wczesniej był z jakąś lafiryndą. Wiem o tym, bo powiedział mi to w tajemnicy moj ukochany. Strasznie mną to wstrząsnęło, naprawdę szkoda mi tej dziewczyny, bo ona mysli, że wygrała los na loterii i ma idealnego faceta hmm sama nie wiem co mam robić Kolejna sprawa to to, że jego brat strasznie dużo pije, moznaby powiedziec, że codziennie. Moj nie przepada za alkoholem i czasem wypije moze 1 piwko, ale ten jego brat go wiecznie wyciąga, a to do baru, a to do niego do domu, albo gdzies na dwór i namawia go do picia! Ja w tygodniu pracuje, w weekendy mam szkołę i nie zawsze wiem co on robi, a gdy pytam to okazuje się, że znowu braciszek dzwonił, znowu coś tam chciał, a mnie po prostu krew zalewa. Wiem, że nie mogę mu tak po prostu zabronić spotykania się z nim, bo to jednak najbliższa rodzina, ale te jego wypady na panienki, boję się, że bedzie probował namówić mojego do podobnego zachowania i to jego picie... Jakiś koszmar po prostu!

Gość stokrotka19000000
Nie na siłę, ale czasem po prostu do towarzystwa wypije z nim kilka piw, czego sam by nie zrobił. Mój chłopak nie pije, przecież pisałam- nie umiesz czytać ? :P

wierz w to dziecko ha ha, ja umiałem odmówić, a on skoro nie lubi to wypija kilka taaa co za debil

Gość aniol z nieba
Prawde Ci objawie niewiasto ,Twoj chlopak razem z bratem wspolnie na dziwencje chodza !

Gość gość
oo ludzię, kto odwiedza i pisze na tym forum. Chyba sami nieudacznicy życiowi, którzy swoje krzywdy odreagowują w świecie wirtualnym. Na przyszłość nie pisz na forum, bo tu żadnej sensownej odpowiedzi nie dostaniesz. Pozdrawiam :)