Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinaaaaaaaaaaaaa

Kto ma dziecko w III klasie szkoly podstaw

Polecane posty

Gość ewelinaaaaaaaaaaaaa

Mam pytanie... na temat "wielkiego sprawdzianu" trzecioklasistow... kiedy dzieciaki bedą go pisały?

Gość gość
był 10 kwietnia

Gość gość
Moja jest w pierwszej, ale chyba już po sprawdzianie ... Był jakoś w kwietniu, chyba

Gość ewelinaaaaaaaaaaaaa
i jak to u Was wygladalo? normalnie dzieci ubrane czy galowo? oceny byly? opisy? pani jakies zebranie, wywiadowke zrobila po sprawdzianie?

Gość gość
Zależy o którym mówisz, jeden z operonu juz byl a z OBUTU będzie za 2 tygodnie

Gość gość
jezu jaki spr trzecioklasisty ? co wy mówicie ,mam 3 lata starsze dziecko i nic takiego nie pisało

Gość gość
pisało na koniec 6 klasy i bedzie pisało na koniec 3 gimnazjum , to teraz od 3 klasy dzieci poddaja jakimś testom ? bo sprawdzianem wiedzy tego nazwac nie można , to sprawdziany schematów ,wstrzelisz sie albo nie

Gość gość
up

Gość gość
Moja starsza jest w pierwszej gimnazjum i miała test zarówno 3 jak i 6 klasisty. Dzieci na galowo, reszta szkoły ma wolne. Wyniki gdzieś po miesiącu

Gość gość
Bo to taki test kompetencji,sprawdza jaką wiedzę uzyskały dzieci w ciągu tych 3 lat.Dzieci były na galowo.Chyba dość długo już są przeprowadzany te testy.

Gość ewelinaaaaaaaaaaaaa
a co jesli dzieciak nie napisal testu bo byl chory?

Gość gość
U mojego tez juz był.

Gość gość
jak dziecko bylo chore to nic sie nie stalo, moze nauczyciel da mi w inny dzien zeby napisalo ale tylko do swojej wiadomosci, bo wyniki testu wklepuje sie na strone i potem przychodza oficjalne wyniki testy te nie maja wplywu na zadna ocene koncowa, to tylko informacja dla rodzica i ucznia i nauczyciela co juz umie a co musi utrwalic

Gość gość
U nas bedzie w tym miesiacu

Gość gość
trzecioteścik raczej nie ma znaczenia na zdanie bądź nie, chyba ze dziecko ogólnie źle się uczy... śmieszy mnie robienie wielkiego halo z tego trzecioteścika, jakby to matura była, mam troje dzieci i będę się co najwyżej przejmowała egzaminem po gimnazjum....córka jest po sprawdzianie 6kl i też nie robiłam z tego nie wiadomo czego ....

Gość ewelinaaaaaaa
Dziekuje za wszystkie komentarze:) Spodziewalam sie mądralińskich mam, które nie "rozumieja jak mozna pytac o takie podstawowe rzeczy";) Pozdrawiam:)

Gość gość
Ja właśnie przeczytałam że u mojego będzie pod koniec maja następny duży sprawdzian a jeden duży już był i mój też go nie pisał w terminie bo miał szkarlatynę ale potem pisali on i jeszcze troje dzieci bo mi mówił ,ja weszłam parę dni później na elektroniczny dziennik to widzę że ma ocenę za duży sprawdzian .

Gość gość
Co za bzdury - był w klasach 6. A trzecioklasisci wszyscy w kraju - będa pisac w maju. Czy na galowo? To zalezy od szkoly? Pozostali maja normalne lekcje.

Gość ewelinaaaaaaaaaaaaaaaaa
no wlasnie w tym rzecz... mojego dziecka akurat 10 kwietnia nie było w szkole - ogólnie chorował 11 dni... Głupio mi pytac rodziców, czy ich dziec***isały sprawdzian 10 kwietnia, na tumana i ignoranta wychodzę:) Ale z tego co mówiły dzieci z klasy to niczego nie pisali...Czyzby faktycznie nie wszystkie szkoły miały dwa testy?....