Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktoś robi zakupy w etesco z dowozem?

Polecane posty

Gość gość

Jesli tak to powiedzcie mi czy nie macie wrazenia ze wychodzi jakos drozej? Ja wlasnie zlozylam zamowienie wyszlo mi 530 zł. W koszyku nic konkretnego, a jest nas dwoje.... Troche wazyw, owoców, miesa (karczek, indyk, wedliny ) , ryba, troszke chemii do sprzatania :o mam wrazenie ze jak chodze osobiscie to mniej wydaje, ale nie mam juz sil na duze zakupy przez ciaze.

Gość gość
kurcze, założyłaś tak bezsensowny temat, że podejrzewam płód o powolne wysysanie ci mózgu :o

Gość gość
a ktoś cie prosił żebyś komentował moj post?? Pytam osoby ktore robia zakupy w taki sposób :o tobie wyjadło kulture

Gość gość
ja p*****le przecież ceny e ezakupach nie są jakoś tajemnicą, tylko debilka uważa ze robiąc tak zakupy wychodzi jej drożej :o

Gość gość
Ja robię tak zakupy. Mi owszem wychodzi więcej niż do zapłaty w stacjonarnym bo kupuję wszystko co mi potrzeba, a nie jak na tradycyjnych zakupach - połowy zapomninam a w koszyku lądują nikomu niepotrzebne pierdoły, bo szybko bo zakupy z dzieckiem.

Gość gość
ja tak kupuję i nie wychodzi mi drożej. Wydaje ci się, bo zamawiasz dużo rzeczy, więcej niż w sklepie, to wiadomo, że ci więcej kasy wyjdzie

Gość gość
Ja zamawiam w almie. Od kidy tak robie zakupy to wychodza mnie duzo mniej. Bo zamawiam to co potrzebuje a nie 1000 rzeczy dodatkowo bo obok akurat przechodzilam. Pozatym widze ile juz wyszły zakupy. Ceny a almie wg mnie sa nizsze w necie niz stacjonarnie.