Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowe atrakcje weselne jakich jeszcze nie bylo

Polecane posty

Gość gość

Macie moze jakies propozycje bo w necie za bardzo nie ma od razu mowie ze nie chce typu fajerwerki pokazy dziwne jakies fotobudki pokazy tanca i wszystkiego co jest zwiazane z pokazami chce cos takiego Za je bi st ego mega !!!!!!!

Gość gość
Proponuję odbezpieczyć granat na środku sali weselnej, to na pewno będzie mega zajeeebisssta niespodzianka! :-)

Gość gość
Zamowcue striptizerkę niech o północy wyskoczy z tortu weselnego to bedzie mega niepowtarzalne i nie do zapomnienia

Gość gość
No, albo czipendejlsa ;-P i niech polata goły po sali po 24.00 ale będzie HIT!!!!!!!!

Gość gość
Bez jaj k********* nie o to mi chodzilo

Gość gość
a o co?

Gość gość
zrób mężowi z******tą laskę przy gościach, będzie miał megaaaa niespodziankę goście też.

Gość gość
Hhhmmmmmmm moze by trzeba bylo przejść atrakcje weselne z za granicy calego swiata czyli Portugalia Anglia Wiedeń Hiszpania Bułgaria itd itd itd itd to moze cos z tych państw wymysle

Gość gość
Pan młody na świadkowej, panna młoda pod stołem, goscie wrzeszczą gorzko... gorzko!!!

Gość gość
Wydaje mi się że chyba pomyliłaś cyrk z weselem!

Gość gość
Ludzie z własnego ślubu robią taki cyrk że szkoda gadać..żałosne

Gość gość
ja mam fotobudkę, zobaczymy jak się sprawdzi. Fajną niespodzianką (i to za darmo) są piosenki z dedykacjami dla gości.

Gość gość
a ja mam striptiz,najpierw meski a wszyscy panowie wyjda z sali ,potem damski i wszystkie panie wyjda z sali,a wyjda po to zeby zazdrosci nie bylo

Gość gość
ludziom już naprawdę w tyłkach się przewraca, to ma być wesele czy może igrzyska głodowe?? bo wesele to często już w kościele się zaczyna, przecież inaczej goście będą się nudzili, msza to taki przeżytek i obciach, że musowo ją unowocześnić...

Moim zdaniem z tych wszystkich pomysłów najfajniejsze wydają się zwyczaje z innych krajów- z takim czymś się nie spotkałam, a to może gości zaciekawić:) Jakieś tańce, zabawy itp., które są charakterystyczne w innych krajach:)