Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość młoda_ciężarna

Potrzebna cesarka

Polecane posty

Gość młoda_ciężarna

Witam Jestem w ciąży i bardzo zależy mi na porodzie przez cc. W mojej rodzinie rodzą się bardzo duże dzieci. Ja miałam 4.600kg i 60cm a największe (mój wujek) 5.700kg i 71cm. Moja mama miała mieć poród naturalny co uważam , że było błędem lekarzy. W trakcie porodu stwierdzono , że ma za małą miednice i nie jest w stanie mnie urodzić przez sn. Zaczeła się cesarka "na szybko" , ponieważ traciła krew i była bliska utraty życia. Gdyby od początku poród nastąpił przez cc może by tyle nie cierpiała. Boje się , że w moim przypadku może być podobnie dlatego zależałoby mi na cesarce. Miałam chore serce (tętniak przegrody międzyprzetsionkowej) . W lipcu idę do kardiologa i mam nadzieję , że po rozmowie z nim i badaniach wypisze mi wskazanie . Jeśli nie muszę porozmawiać z lekarzem prowadzącym. I tu moje pytanie się zaczyna. Czy któraś z was chodziła do ginekologa dr. bogdana czarneckiego w chorzowie ? Czy miałyście podobną sytuację ? Udało wam się załatwić cesarkę ? A może któraś była u kardiologa dr. Piotra Pączka w podobnej sprawie ? PS : Kobiety , które są zwolennikami porodu sn i uważają to za mój kaprys proszę o pozostawienie swojego zdania dla siebie a nie na forum. Dziękuje i proszę o odp

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować