Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostra przeciwniczka cc

Uważam i nie tylko ja ze wskazania do cc to jedne wielkie brednie

Polecane posty

i wymysł rodzących ktore boja sie urodzić naturalnie. Masakra, jak tak można? po to jestesmy kobietami zeby rodzic naturalnie a te wszystkie wasze pseudo wskazania mozecie sobie wsadzic w kieszen:o jesli nie potraficie urodzic naturalnie nie zaslugujecie aby być matkami!!!! TYLE W TEMACIE!!!!

Gość gość
mylisz się.

Gość gość
zazdrościsz, że ktoś miał cc a Ty masz rozklekotaną pipę :)

Gość gość
kiepska ta twoja prowokacja o wskazaniach decyduje lekarz a nie twoje "myślę"

Gość gość
oczywiście jesteś lekarzem i wiesz lepiej

Gość gość
Autorko zycze ci abys wlasnie nie mogla urodzic naturalnie.ciekawe jak wtedy bedziesz szczekala,

Gość gość
z myśleniem u Ciebie kiepsko bo wg Twojej logiki w ciążę powinny zachodzić tylko te których budowa anatomiczna gwarantuje sprawny poród bez kompilacji....a tak nie zawsze jest to samo z dziećmi: po co dochodzi do rozwoju wadliwych ciąż ? przecież nie powinny się rodzić dzieci zdeformowane czy z wrodzonymi wadami

Gość gość
olejcie wredną zołzę :)

Gość gość
temat pewnie założył nudzący się facet

Gość gość
Ale debilna prowokacja , uwazam i nie tylko ja ze wszyscy maja w d***e to co ty uwazasz :)

Gość gość
pewnie chodzi jej o CC na życzenie

Gość gość
Prowo albo facet z malym czlonkiem ktory na zywno nawet cyckow kobiecych nie widzial

Gość gość
to o zakład chodzi...żeby mieć jak najwięcej wpisów

Gość gość
a ja polecam cc na życzenie. Z tego powodu , aby mieć właśnie cc rodziłam w Niemczech. Bardzo polecam :)

Gość gość mąż swojej żony
Kiedy miało nam się urodzić dziecko, opłaciłem żonie prywatną klinikę i cesarskie cięcie na życzenie. Nie dlatego, że bałem się, że będzie luźniejsza, ale po prostu dlatego, że ją kocham i nie wyobrażam sobie, żeby miała przechodzić takie katusze przy porodzie jak to zwą naturalnym. Po urodzeniu córki byłem z żoną w domu przez pierwszy miesiąc i głownie sam zajmowałem się dzieckiem, żeby żona mogła odpocząć. Dlatego jestem za cc nawet gdy nie ma wskazań.

Gość gość
No wlasnie :) ktoś dobrze napisał ze zazdrościsz pewnie ze inne po cc nie maja c****a rozszerzonego tak ze butelkę z coli 2-literowej mozna wsadzać :!))))

Gość gość
Staram się byc najlepszą matką na świecie. Bardzo kocham dziecko. Nigdy nie chciałam rodzić naturalnie. Nie jest ważne którą stroną ciała wyjdzie dziecko nie każdy ma aspirację by cierpieć wiele godzin. być matką polką. Zwłaszcza że wiele kobiet zajmuje się samodzielnie opieką nad dzieckiem nie ma rodziców, teściów po co utrudniać sobie życie. Po cc też samopoczucie nie jest doskonałe ale operacja trwa tylko 30 min

Gość gość
U mnie po sześciu godzinach akcji porodowej lekarze uznali że jednak bez cesarki się nie obejdzie

Gość gość
Autorko-prowokatorko.. Zycze Ci co najmniej takiego porodu naturalnego jak ja miałam.. Pogląd życiowy sobie odmienisz..

Gość gość
aha czyli jak ja miałam bardzo wysokie ciśnienie-220 na 100, dziecko 180 to mieliśmy umrzeć? spoko! nie życzę Ci takiej samej przygody.

Gość gość
mam wade wzroku - 9d , siatkowka rozrzedzona ... rozumiem ze moje oczy mialyby "wybuchnac" byle urodzic silami natury ? pozniej slepa opiekowalabym sie dzieckiem?

Gość gość
Ale po co wt sie tlumaczycie jakiemus imbecylowi , temat o czysta prowokacja i to na dodatek oklepana bo nie jedna tak probowala prowokowac . Ja zaraz na ogolnym napisze ze znieczulenie do leczenia kanalowego zeba biara tylko c***y i mieczaki i tez bedzie glupie prowo ot co . Ignorujcie a zniknie :)

Gość gosc 28
autorka tematu powinna isc do lasu i tam rodzic z szyszka w ryju jako znieczulenie tak jak sie to kiedys robilo. jak sie nie podoba dorobek wspolczesnej medycyny ktory umozliwia kobieta godny, bezbolesny i bezpieczny porod to wcale nie trzeba z tego korzystac ;)

Gość gość
ja całą ciąże byłam przekonana, że będę rodzić naturalni, dopiero w szpitalu okazało się że mam miednicę ogólnie zwężoną. Jak więc moje dziecko miało się ze mnie wydostać skoro nie zmieściło by się między moimi kośćmi - to nie jest wskazanie do cesarki??? a cc to nie jest też coś wspaniałego o czym marzy każda kobieta, właśnie wczoraj rozmawiałam z koleżanką która pierwsze dziecko rodziła naturalnie, drugie przez cc i z pierwszego porodu i połogu ma o wiele milsze wspomnienia

Gość DDDIEJBK
Ale PROWOKACJA

Gość gość
K***o głupia sama sobie rodz przez sn ja miałam cc iprzynajmniej mam przyjemnos z seksu!!!! A nie wielka rozklapiocha i tak jak np moje 3 koleżanki po sn kilkanascie szwow!!! Wysrac sie nie mogły przez 3 miesiace normalnie!!!! A ja po cc sprawna w 2 tygodnie całkowicie... Kazda powinna miec cc!!!!

Gość gość
Mialam 14 szwów zew i wew po sn Nigdy juz nie bedę miała tak dobrze w łóżku jak dawniej:(

Macie może i racje...ja rodziłam sn i teraz mi tampon największy wypada....ale jestem dumna bo rodziłam 18 godzin bez znieczulenia każda powinna. A po porodzie gdy dziecko juz jest to seks jest niepotrzebny!

Gość gość
A po porodzie gdy dziecko juz jest to seks jest niepotrzebny! -- :O to po h**a jesteś w związku ?? żeby zrobić sobie dziecko a potem udawać, że z mężem się nie znasz ?? skąd takie debilki się biorą ?? matko...

Gość gość
szkoda nerwow na takich ludzi jak Ty, autorko. badz z tego dumna, ze Ci najwiekszy tampon wylatuje. szok