Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość32

potrząśnijcie mną błagam

Polecane posty

Gość gość32

mam męża który by zrobił dla mnie wszystko,dwóch łobuzów..a zdradzam go narazie tylko emocjonalnie z żonatym facetem poznanym na necie..zakochałam się jak nastolatka,nie umiem już z nim nie pisać:(chociaż on ostatnio trochę ochłodził nasze relacje(może jakieś wyrzuty sumienia?)to czemu ja ich nie mam?? umówiliśmy na spotkanie,nie wiem co robić??jak się z tego zauroczenia uwonić????pomóżcie,zwyzywajcie, wszystko mi jedno byle pomogło

jak sobie życzysz, potrząsam tobą. mam dobrą radę, skoncz to bo wyrzuty sumienia cię zniszczą, jesli do czegoś dojdzie a 100% że dojdzie!!!!

Gość gość
Pier....ć się w łeb

Gość gość32
że musiało mnie to dopaść:(

głupie zauroczenie, lepiej to ciachnąć w zarodku bo z tego i tak byłyby tylko problemy.

Gość gość32
ale jak to ciachnąć?ciągnie się już za mną dwa miesiące:( straszne

Gość gość
Rob co chcesz najwyzej inna bedzie miala szczescie i pozniej zajmie sie twoim mezem a ty zostaniesz z reka w nocniku

Gość betix
cieżka sprawa. może powinnaś zakończyć to teraz dopóki się nie znacie...... wiem,ze to ciężkie no i tak to kusi ALE pomysl czego brakuje Ci w związku z Twoim mężem ? może coś warto naprawić... jeśli zaczniesz ten ...układ. zobaczysz ,ze kazde niepowodzenie będzie się odbijało na Twojej rodzinie. będziesz smutna, rozgoryczona jeśli coś nie wyjdzie , jeśli będziesz z nim i jednocześnie z mezem. jeśli miałabym roiadzić zakończ to puki nie zabrnęłaś za daleko. albo poprzestań tylko na pisaniu.

Gość gość
jak to sie stało, że nawiązaliście kontakt? ja nie siedzę na czatach, nie rozmawiam z mężczyznami bo nie czuje potrzeby, mam tego jedynego. a Tobie czego brakowało, że zaczęłaś szukać...

Gość gość
kretynki wczuwaja sie w prowo:D

Gość betix
dobre pytanie. czego Ci brakowało? i gdzie bywał mąz i dzieci gdy Ty tam sobie pisałaś?

Gość gość
Zauroczenia się zdarzają. To taki fenomen umysłu, dość niezależny od obiektu uczuć np znanego tylko przez internet starego pierdziela, który szuka podniet mając żonę. Tylko niedojrzała emocjonalnie histeryczka traktuje sprawę poważnie. Poczekaj aż ci przejdzie i tyle.

Gość gość
ja nie rozumiem. Jak można nie umiec skonczyc znajomości, która chce się skobczyc? No jeszcze rozumiem jakby to realna znajomość była, jakby gośc walczył czy cos. A tak...? Jak sobie nie rodzisz to skasuj ten komunikator przez który z nim piszesz. Zrób format na kompie albo w ogóle wywal go przez okno. Szczescie rodinne iwecej warte niż jeden komp - chyba ze nie chcesz być z mezem albo po prostu masz ochote zdradzić - to już chyba czas najwyższy się przed sobą przyznać a nie twierdzic ze nie chcesz ale musisz.

Gość gość32
hm..niedojrzała emocjonalnie histeryczka? coś w tym jest:) spotkaliśmy się przypadkiem na gg.

Gość gość
.......i jak tam?

Gość gość
jak najlepiej zwalczyć pokusę? - ulec jej może jak się spotkasz, to Ci przejdzie, a jak nie to później się będziesz martwić

Gość gość
ach i jeszcze jedno- nie jest z Twoim małżeństwie tak cudownie jak piszesz, bo wtedy nie szukałabyś znajomości w necie

Gość gość
Powiedz mezowi, juz on Toba potrzasnie !

Gość gość
Autorko. Z każdym na początku będziesz miała ekscytację i motyle w brzuchu. Tak samo jak ci przeszło do męża, tak ci przejdzie do nowego chłopa i tak bez endu. Taka ludzka natura. Przedłużanie gatunku zaslepia oczy na dobrego człowieka obok nas.

Gość gość
Jesteś kurwa i tyle w temacie. Normalne kobiety nie zachowują się jak nnastoletniekurewkik co wchodzą byle komu do łóżka. Żal mi dzieci ze maja mamę kurewke

Gość gość
dlaczego kurewka? przecież z nim nie spała:P

Gość gość
właśnie:)