Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pisać do niego czy nie?

Polecane posty

Gość annamariamagdalenaa
"Mialam takie samo zdanie, ze trzeba sie zdystansowac, nie latac za nim i sie nie narzucac...i coz... w czasie kiedy ja sie nie narzucalam on zamieszkal z taka, ktora za nim latala jak wsciekla. Zyc mu nie dawala. A on powiedzial ze wybral ja bo jej tak bardzo na nim zalezy...' x Bla, bla, bla, wybrał ją bo mu bardziej pasowała a latanie lub nie latanie za nim nie ma tu nic do rzeczy.

Gość gość
gosc z 20;41 nie przypominam sobie zebym wczesniej pisala i pytala czy pisac do niego ;) pozdrawiam

Gość gość
"Mialam takie samo zdanie, ze trzeba sie zdystansowac, nie latac za nim i sie nie narzucac...i coz... w czasie kiedy ja sie nie narzucalam on zamieszkal z taka, ktora za nim latala jak wsciekla. Zyc mu nie dawala. A on powiedzial ze wybral ja bo jej tak bardzo na nim zalezy..." ------- Nonsens do kwadratu! Wybral ja bo mu sie bardziej spodobala a do Ciebie nic nie czul. Dystans i zachowanie godnosci osobistej dziala tylko na tego, ktoremu jeszcze choc troche zalezy na dziewczynie. A jezeli mu nie zalezy no to kij mu w oko i lepiej zachowac wlasna godnosc i sie nie ponizac. Faceci nie cenia sobie kobiet ktore za nimi lataja. Tak jest od zarania tego swiata i tak zostanie.

Gość gość
:(

Gość gość
nie pisać - przeciez masz czekac na decyzje odnosnie majówki

Gość gość
g***o prawda !! te wasze dystansowanie się...Każdy facet pójdzie z tą której zależy bardziej. P********e gwiazdy z wybujałym ego. Prawdy objawione dla wszystkich facetów p******ą. Nie musi być tak ze inna mu się bardziej podobała. Naprawdę dla faceta to wielka przyjemność również jeśli kobieta jest zaangażowana mocno. Zamiast się odezwać to dystans, może warto pogadać bo może jest coś jeszcze innego. To testujecie idiotki tym samym głupim sposobem zatęskni ?????????????? przepis dobry na wszystko...głupota DO KWADRATU. Zatęskni tak w końcu do innej bo tak się k***a szanujecie co ?? tylko nie swój mózg chyba.

Gość gość
kazdy przypadek jest inny i tyle... najgorsze podjąc decyzje..i wybrać sposób...