Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bolek ze wsi

czy policjac moze sprawdzic cyz ktos pracuje na czarno?

Polecane posty

Gość bolek ze wsi

mala miejscowosc, no raczej wies. wiejscy fachowcy spod sklepu pracuja do 21h (ocieplaja budynek sasiadom z ktorymi mam wojne). ostrzegalem gosci ze wszelkie prace koncyzc maja co dzien do godz. 20 ale nici z tego. zona mnie nie chce wypuscic z domu bo bym pijakom morde oklepal wiec zostaje tylko policja. moje pytanie wiec czy policja jest w stanie zabronic im na prowadzenie prac po 20h? halas jest dosc spory, a nasze male dzieci maja okna od strony wlasnie tych sasiadow. do tego fachowcy pracuja na czarno, bez umowy itd. czy policja moze zadac jakas umowe o prace, jakis swistek o dzialalnosci (ktorej przeciez i tak nie maja)???

Gość napisane bylo mjut
a z jakiej racji masz oklepywac morde pracownikom skoro obowiazek spoczywa na pracodawcy?

Gość bolek ze wsi
w tym przypadku to fachowcy spod sklepu decyduja kiedy prace rozpoczynaja i koncza, a nie pracodawca. wiec jak z ta policja maja obowiazek sprawdzic papierki jesli jest takie zgloszenie o pracy na czarno i halasie po 20h?

Gość bolek ze wsi
to co zadzwonie na policje, zglosze ze goscie pracuja na czarno i policja nic z tym nie zrobi??? i z tym halasem takze nie da sie nic konkretnego zrobic? to w tym przypadku policja moze zdecydowac jak im czpka stoi czy jest glosno czy nie...

Gość gość
Uważaj konfidencie żeby cię nie spalili... że się uchowałeś, zawsze się trafi taka menda w każdej społeczności... mordę by facetom obił ale żona go nie wypuści z domu o tak późnej porze, no nie oszołom? :P

Gość bolek ze wsi
no dobra policja moze cos zrobic, ale nie musi. pip watpie aby wjechal tu kolo godziny 16 -18 (bo o tej porze fachowcy spod sklepu przewaznie zaczynaja prace). czy jest wiec jakakolwiek mozliwosc aby zalatwic ta sprawe poprzez organy panstwa???

Gość bolek ze wsi
podbijam.

Gość bolek ze wsi
pomoże ktoś?

Gość gość
autorze z chęcią tobie modre bym obił tak żeby ani jeden ząb sie nie uchował ty szpiclu !

Gość bolek ze wsi
podbijam.

Gość gość
ale mściwy jesteś :/

Gość bolek ze wsi
nie jestem mściwy. jestem zwykłym obywatelem który to chce miedz spokój.

Gość bolek ze wsi
+mieć