Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja mama niespodziewanie robi problem z mojego wyjazdu wakacyjnego

Polecane posty

Gość gość

Powiedziałam jej, że najprawdopodobniej pojadę do Bułgarii z czwórką moich znajomych. Prócz mojej koleżanki będzie tam trójka moich kolegów. A ona od razu: "kto to taki?", "gdzie będziecie spac" itd. Nie spodziewałam się, że będzie jej to robiło różnicę a jednak...

Gość gość
jesli masz 18 lat lub wiecej to twoja sprawa gdzie jedziesz, pamietaj tylko o gumkach, zeby nie przywiezc prezentu z wakacji

Gość gość
Mam 18 lat. Wiem, że to moja decyzja. Ale nie chcę się z nią kłócic. A ona wpada w panikę i mówi, że nie powinnam z nimi jechac autem, bo to niebepiecznie itd. Twierdzi, że powinnam poleciec samolotem bo moze sie zdarzyc wypadek itd. Co to w ogole za tekst z tymi gumkami? Ja tam nie zamierzam sie pieprzyc po kątach a spędzic fajnie czas w gronie znajomych!

Gość gość
Mam 18 lat. Wiem, że to moja decyzja. Ale nie chcę się z nią kłócic. A ona wpada w panikę i mówi, że nie powinnam z nimi jechac autem, bo to niebepiecznie itd. Twierdzi, że powinnam poleciec samolotem bo moze sie zdarzyc wypadek itd. Co to w ogole za tekst z tymi gumkami? Ja tam nie zamierzam sie pieprzyc po kątach a spędzic fajnie czas w gronie znajomych!

Gość gość
troche alko albo jakas pigulka g****u i nie bedziesz sie kontrolowala. co do wyjazdu samochodem, to mama ma racje. Co innego gdyby znajomi byli starsi i mieli wieksze doswiadczenie w kierowaniu autem

Gość gość
Akurat Ci moi koledzy są starsi. Mają 21/22 lata. I prawo jazdy od dawna. Nie zrozumcie mnie źle, moja mama jest bardzo fajną kobietą i można się z nią dogadac. Dlatego tym bardziej jestem zdziwiona jej niechęcią do tego wyjazdu. Pyta się głupio skąd taki pomysł i czemu akurat w takim gronie. Ja nie widzę w tym problemu większego:)

Gość gość
Akurat Ci moi koledzy są starsi. Mają 21/22 lata. I prawo jazdy od dawna. Nie zrozumcie mnie źle, moja mama jest bardzo fajną kobietą i można się z nią dogadac. Dlatego tym bardziej jestem zdziwiona jej niechęcią do tego wyjazdu. Pyta się głupio skąd taki pomysł i czemu akurat w takim gronie. Ja nie widzę w tym problemu większego:)

Gość gość
jak bedziesz starsza to bedziesz wiedziala dlaczego sie martwi, sama nie puscilabys swojego dziecka I sorry, ale 22 lata to ciagle gownarzeria i balabym sie z kims takim jechac autem tak daleko

Gość gość
21 lat no to prawo jazdy faktycznie mają od dawna, miszcze :D

Gość gość
Mieli zrobioną kategorię B1 od 16 roku życia. W wieku 18 lat zrobili prawo jazdy na kategorię B czyli łącznie od 5 lat legalnie jeżdżą swoimi samochodami. Sama zrobiłam ostatnio prawko i to wcale nie jest takie trudne i wymagające. Niby nie potrzebuję zgody mojej mamy ale nie miałabym sumienia olac jej prosby zebym zostala:P Za bardzo ją kocham i szanuję. Chcę ją tylko przekonac, że to nic niebezpiecznego.

Gość gość
"Sama zrobiłam ostatnio prawko i to wcale nie jest takie trudne i wymagające" nie bądź śmieszna, idiotkę z siebie robisz, zrobienie prawa jazdy nie ma nic wspólnego z umiejetnościami i doświadczeniem... Myślisz że wypadki drogowe wywołują kosmici?