Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pustaki

Polecane posty

Gość gość

Trafilam na kafeterie z dwa tygodnie temu. Przyglądałam się Wam i doszlam do strasznych wniosków. Większość z Was nie potrafi dyskutować. Skrytykowane obrazacie się lub rzucacie wyzwiskami. Mylicie swoje chamstwo z umiejętnością prowadzenia inteligentnej rozmowy. Pytacie się obcych ludzi o ikona dla dzieci, opisujecie swoje życie intymne, swoje wydzieliny z pochwy, piszecie o złych mężach, tesciowych, rodzinach. Niektóre z Was gdyby mogły pytalyby inne userki jaki kolor majtek mają dzisiaj założyć. Przez Wasze zachowanie można odnieść wrażenie, ze 90% z Was to osoby bez wykształcenia, mało lotne, które, gdy nie mają argumentów wytykają rozmowcom błędy ortograficzne lub zarzucają ze nie czytają ze zrozumieniem. Oczywiście widać, ze są wśród Was osoby inteligentne i mądre, szukające wsparcia jak np. Staraczki, ale jednocześnie nie zdradzające swojej intymności obcym ludziom w sieci. Spodziewam się Waszej reakcji, potwierdzi ona tylko to o czym wyżej pisze. Tak czy owak to mój ostatni post na kafeterii, która być może kiedyś miała być tajnym forum dla kobieta, obecnie jest miejscem, gdzie bardzo trudno trafić na dobrą, merytoryczna dyskusję.

Gość gość
Oczywiście chodziło o imiona nie ikona. Mój tablet sam narzuca proponowane słowa. Tak czy owak, powodzenia na kafeterii. Ja bym zwiewala czym prędzej.

Gość gość
No niestety, ale zgadzam się z Tobą. Jaki by nie był temat zjadą Cię. Kiedyś założyłam dwa tematy z perspektywy dwóch osób - każda z nich została na swoim temacie obrażona i zbluzgana.

Gość ßlu
Mysle ze to nie do końca tak. Tutaj na kafe mamy możliwość bez konsekwencji wyrazić co naprawdę myślimy. Np koleżance z pracy czy jakiejś innej pannie z mojego otoczenia nie powiem wprost ze jest kretynką bo uważa kupno fotelika tyłem do kierunku jazdy za zbędny wydatek, a tutaj juz tak napiszę. Ludziom ze względu na kulturę nie mówi ze uważa sie ich za debili, kretynów, pustaków, chociaz tak naprawdę sie tak myśli. Bardziej jest tak ze 90% kobiet z ktorymi masz doczynienia myśli sobie w głowie to co wypisują tutaj, a na codzien nie mówią prawdy.

Gość gość
22:35 też mam takie zdanie jak Ty o fotelikach tyłem do kierunku jazdy :)

jak ktoś wypacza sens czyichś postów, to można tylko zarzucić brak umiejętności czytania ze zrozumieniem. niby jak inaczej odpowiedzieć komuś, kto nie potrafi czytać? po co wchodzić na forum w takim razie?

Gość gośćop
Również uważam , że Kafe ukazuje smutny obraz polskiego społeczeństwa. Jest to forum anonimowe a odkąd doszła możliwość pisania jako "gość" ludzie tutaj czują się zupełnie swobodnie piszą to co myślą a w realu nie mieli by odwagi komuś o tym powiedzieć. Nie ma tutaj zdjęć , stałych nicków więc trudno jest skojarzyć wypowiedź z osobą więc można komuś dopiec bez żadnych konsekwencji .

Gość gość
hahaja ale sie usmialam staraczki tutaj nie zdradzaja tutaj ontymnosci? to wejdz na inseminacja komu sie udalo i ppczytaj teksty tych infantylnych lasek. wiekszosc po yrzydziestce a w glowie pusto az echo sie odbija. po pierwsze ich slownictwo mezus sexik przytulanko dzidzia itp po drugie pisza o wydzielinie z pochwy i to dobitnie jaki kolor jaka gestosc i swoje odczucia jak sie czuja z mokrymi majtkami. najezdzaja na wszystkie swoje znajone ktorym udalo sie zaciazyc sa zawiste i zazdrosne. pisza post a na koncu 'to ja uciekam dzialac z mezusiem dzis musie sie udac jajniczek kluje eydzielina jest gesta biala ciagnaca sie' ... ppczyyaj ten topik i nie eciskaj nikomu ze staraczki nie sa pustakami bo one tp dopiero zafiksowane zdesperowane d**y ciezarnym pbrabiaja. a z intymnoscia jakby mpgly tp by na ulice wyszly bo te bzdety na temat wydzielin z pochwy sa wresz obrzydliwe. rowniez pisze z tabletu wiec sory za bledy i literowki

Gość gość
Haha to juz wiadomo po co tu przypelzlas autorko, sraraczki to najbardziej z****** grupa na tym dziale strach na ich tematy wejść bo takiego poziomu żenady na żadnych topikach nie ma.

Gość gość
Zgadzam się z autorka. 100% racji co widać po poście wyżej. Poza tym Kafe to nie prawdziwe forum. Na prawdziwym forum nie ma opcji gościa a za wulgaryzmy otrzymuje się bana. Ps. Myślę ze autorce nie chodziło tylko o staraczki stad słowa "na przykład".Staraczek jest tu najwięcej wiec pewnie te tematy najczęściej czytała.

Gość gość
Staraczek jest tu najwięcej i pewnie dlatego autorka odniosła jakże poprawne wrażenie, że to forum to dno. Staraczki są idiotkami, ale tworzą bardzo silną i zgraną grupę. Gorsze chyba jest tylko forum weselne ;)

Gość gość
Autorko piszesz o niodpowiednim zachowaniu ludzi na forum a przy tym dajesz tytuł topicu "pustaki"- to o Tobie tez świadczy...

Gość gość
a fasolkowanie-przytulanka, martwe aniołki między nogami o czym świadczą?

a kto traktuje kafe poważnie? chyba tylko pustaki.

Gość aaaaaaabbbbbbbbbccccccc
Do autorki wątku - nie podoba się to po cholerę tu siedzisz? Kolejny troll w akcji :p

Gość Pani Samochodzik
Zgadzam się że większość to pustaki, niemające własnego zdania !!! Nie zgadzam się że są to osoby niewykształcone !!! Osobiście znam kilka mega wykształconych osób i jedyne co to srają wyżej niż d**e mają. Wcale nie są inteligentniejsze. Co gorsza podejście do życia gorsze od przedszkolaka.