Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Resiv

Temat dla wolnych dziewczyn zapraszam

Polecane posty

Gość Resiv

Heej dziewczyny :) Szukam dziewczyny najlepiej z Wielkopolski! Mam 21lat, jestem studentem, pracuję i prowadzę własną działalność. Jestem z okolic Poznania, a w samym Poznaniu studiuję i pracuję. Wzrost: 184cm. Sylwetka: wg mnie bardzo dobra :) Więcej informacji udzielę prywatnie. W mailu prosiłbym zamieścić jakieś foto! Odpiszę na każdą wiadomość. Czekam na Was :) resiv93@o2.pl

Gość Resiv
moja działalność polega na produkcji nawozu gazowego w tramwajach miejskich

Gość gość
Hahahah, za mlody jestes...Wiekszosc dziewczyn w wieku 20-25 woli facetów po 30, takich 35-38 letnich.

Gość gość
a na cho/lerę młodym dziewczynom takie stare wylochane próchna? chyba dla kasy

Gość gość
Ojjj nie tylko...Starszy jest bardziej opiekuńczy. Jest silny, dobrze zbudowany, swoim silnym ramieniem potrafi tak cię przytulić, że czujesz się mega bezpiecznie.

Gość gość
co?co to za banialuki a ile chodzi jakiś starych ceniasów,jakim ramieniem i jakie wsparcie jak sami sa niedojdami zyciowymi albo juz sa zapasieni,albo rozwodnicy albo z porypanymi beretkami i chce przy młodej lali odmłodnieć i dodac sobie wartości przed kolegami ze go stac na młoda lalkę ,nie jest ważne czy ona ma co w głowie,byle młoda była ,taki szpan

Gość gość
Ja piszę o tych silnych, eleganckich 35-paro latkach.

Gość gość
a z takimi tez mam doczynienia,i jak jeden na 100 ma klasę to góra kasa we łbie poprzestawiać potrafi wiele a deficyty z lat wcześniejszych domagają się,,,,, więc w większości to pustaki ,dobrze ubrane ,w doskonałej oprawie z przekonaniem,że należy się wszystko takiemu i będzie to miał ...a ja życzę powodzenia🖐️

Gość Resiv
Nie wiem kogo szuka większość dziewczyn, ale ja szukam tej jedynej, której będę odpowiadał :) Nie wiem czemu akurat tutaj szukam dziewczyny.. tak jakość przypadkiem trafiłem na te forum i tak jakoś się złożyło. Tak więc dziewczyny - czekam :) która z Was chce mnie tylko dla siebie? hmm :*

Gość gość
Czekam pisz smsa

Gość Resiv
to ja czekam :)