Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje życie seksulane nie istnieje

Polecane posty

Gość gość

a mamy dopiero po 30 lat zgasło wszystko, juz wczesniej było słabiej.Odkąd mamy dzieci uczucie , pożądanie wygasło zupelnie. Ma ktos podobnie ?

Gość gość
moje tez jest do d**y i dlatego znalazłam sobie kochanka Skoro moj maż od roku nie ma ochoty a leczyć sie nie chce to ja sie prosic nie będę.

Gość gość
KOCHANA u nas tez po narodzinach syna wszytsko wygasło, a w zasadzie już jak bylam w ciąży. Niedawno dowiedziałam się, że mąż korzysta z prostytutek. Żaden normalny facet nie wytrzyma tyle bez seksu , taka prawda. Radzę sprawdz swojego faceta. Jeśli nie ejst impotentem to na 100% doprawia ci rogi. Wiem ze ciężko w to uwierzyć, ja tez nie wierzyłam ze mój jest zdolny do takich podlosci.

Gość gość
nie tak prostu znaleść kochanka a poza tym nie chce mi sie w domu z meżem, to nie bedzie mi sie chcialo gdzie indziej

Gość autorka to ja
nie nie zdradza, wiem na pewno. Męzowi sie czasem chce ale co to za seks ? jakies macanie bez sensu, bez uczucia, zeby tylko szybciej dojsc do celu. A jak sie kochamy to wytrzymuje dlugo, jak twierdzi robi to dla mnie... a okazuje sie, ze po prostu n ie moze dojsc. Ja tez nigdy nie dochodze i po prostu coraz mniej nam sie chce. Jak przychodzi wieczor to szukam wymowek. zeby tylko isc spac

Gość gość
U mnie to samo. Zaczeło się od ciąży od 5 mc nic, po porodzie ze dwa razy po połogu zaraz, czyli prawie rok bez seksu. Ja inicjuje zbiżenia on nie chce bo boi się kolejengo dziecka

Gość gość
U mnie tez inaczej. Po 19 padam ze zmeczenia mimo ze maz naprawde pomaga. Nie ma juz szalonych wieczorow, wypadow do kafejek, na basen, saune, do kina. Nawet jak tesciowa oferuje ze zostanie z corka to mi sie nie chce isc do kina, malowac, ubierac tylko najchetniej bym poszla spac:( Seksu brak od 2 miechow:(

Gość gość
Bo ten caly seks jest poprostu pzrereklamowany :) Ja nie wiem co w tym takiego super,moze to dziwne co napisze ale mnie on troche brzydzi

Gość gość
u mnie to samo. 6 mies po porodzie wstret do seksu, teraz jest 8 i stosunek był ... 1 masakra :(

Gość a jabym chciala
Wiecej i wiecej. Mam dzieci, pracuje, ale i tak mi sie chce. Nawet, kiedy jestem zmeczona cos z siebie wycisne. Maz nie nadaza za mna niestety.

Gość gość
to prawda, w seksie nie ma nic fajnego

Gość gość
ja po porodzie miałam kiepskie libido przez jakieś 1,5 roku,sex był raz na miesiąc,ostatnio znacznie sie poprawiło np. wczoraj miałam 2 orgazmy pod rzad było super