Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MOJE DZIECKO UCZY RELIGII FACET Z TATUAZAMI O WYGLADZIE KRYMINALISTY

Polecane posty

Gość gość

pisze tu BO NA OGOLNYM nie interesuja sie tematem. od wrzesnia moja corka ma religie z mlodym katechetą.. jakbyscie go zobaczyli zbulwersowalibyscie sie..wygląda jak kryminalista...ma tatuaże po rekach i dlugą brode oraz wygolone pól glowy...inni rodzicie tez sa w szoku ze dyrekcja przyjela kogos takiego.wolimy księdza ale co mozemy zrobic?dyrektorka twierdzi ,że to czlowiek wykształcony i kompetentny. wyobrazcie sobie ze chłopak ten dzieciom wmawia rozne rzeczy niezgodne z nauczaniem kosciola i corka sama mowila ze smial sie z radia maryja i rydzyka....(akurat tez nie cierpie tego rydzyka ale czy tak mozna).zastanawiam sie czy gdzies mozna interweniowac ,ze taki ktos daje przyklad zly dzieciakom i to na religii?zamiast o bogu on wyklada im historie i jakies sobory oraz filozofie,ktorą rozumiem ze mial na studiach ale dzieciaki nie wiedza o co chodzi... co byscie zrobili?

Gość gość
Kiepskie prowo.

Gość gość
dziwisz sie?? na religii ma sie uczyc dzieciaki jak sie modlic? nie po to chyba studiowal i zdobyl wiedze by nie wykorzystac tego w pracy? na teologii uczyl sie łaciny ,greki,hebrajskiego i innych języków oraz historii kosciola i prawa kanonicznego oraz filozofii od arystorelesa po hegla i innych oraz metafizyki i ma tego nie zaprezentowac gówniarzom???hehehehehehhe ZAWSZE POWTARZAŁ MI JEDEN KSIĄDZ:JAKBY DZIECI MIALY UCZYC SIE TEOLOGII TO BY POL KLASY MIALO ZAGROŻENIA WIĘC PROSCIEJ JEST UCZYC GŁUPIEJ RELIGII I BZDETÓW.ORAZ DAWAĆ PIATKI ZA NIC! Ja ze swoją katechetką,która była osoba mega inteligentną i oczytaną zajęcia wspominam miło i najwięcej mi one dały w liceum..rozwijała nasze myślenie oraz często robiła testy i znajomośc innych religii była podstawą.Teraz religii uczą księża i nie robią nic z dzieciakami.tylko siedzą i daja za nic piątki.taka prawda.wolę dla dziecka czlowieka świeckiego i wykształconego a nie księdza.

Gość gość
Ja nie uważam,iz to prowokacja. Sama miałam takiego nauczyciela religii i podobało się nam. Miał fajny wygląd bo chodził w czarnych koszulkach z napisami GUNSENROSES I BLACK SABATH. To on zaraził mnie miłoscia do takiej muzyki. I był super facete,,który łapał kontakt od razu z krnabrnymi i buńczucznymi młodymi.

Gość gość
Nie rozumiem Cię, w czym problem? Nie wstyd wam oceniać człowieka po wyglądzie? przecież tak nie wolno, mamy prawo wyglądać jak nam się podoba. Bez przesady, gdzie jest napisane że katecheta musi wyglądać według jakiś norm czy też ustaleń. Jestem zaskoczona że pozwalasz aby Twoja córka widziała w Tobie nietolerancyjnego człowieka. Sama jestem mama i zawsze powtarzam córce żeby nie oceniała ludzi po pozorach bo może kogoś w ten sposób skrzywdzić.A Ty już chcesz iść zgłosić że pan od religii nie wygląda tak jak byś chciała.