Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredna synowa123

tesciowa,

Polecane posty

Gość wredna synowa123

ehh nie wiem po co tu piszę, ale chyba tylko dlatego zeby sobie ulzyć... na nasze nieszczęscie po ślubie zamieszkalismy u matki męża, czyli u mojej teściowej. Wiem nie mój dom nie mam nic do gadania, wiec tak też robiłam. Mąż zmienił jakiś czas temu pracę, i pracuje w Niemczech 6-8tyg tam i z nami tak samo 6-8tyg, ja szukałam pracy, oczywiscie jej nie znalazłam, a jak juz to ponad moje sily. Więc postanowiłam sobie sama stworzyć miejsce pracy. I od czerwca bede prowadziłam sklepik. Mąż mi oczywiscie pomógł finansowo. No i tu sie robi nasz problem. bo teściowa sobie nie wyobraza abyśmy oboje pracowali. A jest pełna sił fizycznych, ale próbuje na nas wywrzeć presję że jedno z nas musi z nia w domu siedzieć. Jesteśmy młodzi mamy po 26lat i chcemy sobie sami na siebie zarabiac. Nie chcemy wyciagać rąk po pieniadze od tesciowej. Ja w poniedziałek ide do szpitala bo mam zabieg wyciecia tarczycy, naszą cóeczką 4letnią zajmie się mój brat, i o nią sie najbardziej boję bo to małe dziecko. A teściowa ciagle chodzi i płącze ze ona musi zostać sama i NA PEWNO WTEDY JEJ SIE COS STANIE.przynajmniej raz a tydzien musi być na pogotowiu, po 2-3godz wraca do domu, i znów pogotowie i tak non stop, obwinia mnie o wszystko a ja nie wiem wiem tak naprawdę o co jej chodzi.

Gość wredna synowa123
tak,myślałam ze mi nikt nie odpisze