Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sukienka na wesele

Polecane posty

Gość gość
Ja do tej sukienki dobrałabym buty w kolorze fuksji torebkę również. Sukienka jest w pastelowym różu wiec mocniejsze dodatki ją ożywią nie będzie to mdło wyglądac.

Gość gość
Ja szukam sukienki na wesele jestem gościem zastanawiam się czy krótka czy lepiej długa suknia. Proszę podpowiedzcie co mam kupic i gdzie jest duży wybór takich sukienek.

Gość gość
Moim zdaniem lepiej jak kupisz sobie krótka suknie. Nie będzie ci gorąco i na pewno wygodniejsza w chodzeniu i w tańcu. Bardzo duży wybór sukni wieczorowych długich i krótkich widziałam w salonach EVITY. Możesz sobie przeglądnąc stronę internetowa.

Gość gość
kochane.. ja kupuje wszystkie sukienki na www.modon.pl ostatnio nawet moja 48 letnia mama się tam ubrała ! coś swietnego

Gość gość
W czerwcu mam wesele jestem świadkową doradźcie jaką sukienkę powinnam kupic długą czy krótką i w jakim kolorze? Kompletnie nie wiem gdzie mogę coś kupic ładnego i eleganckiego. Pomóżcie proszę.

Gość aaaannaaaa
Do takiego koloru sukienki pasuje po prostu czarny. Będzie fajny kontrast.

Gość gość
Dziewczyny! jak juz wybieracie sie na wesele to zaszalejcie! odrzućcie klasyke i wskoczcie w cos extrawaganckiego,cos co bedzie was wyrozniac .Klasyke i wizytowe zostawcie sobie na luzne spotkania z przyjaciolmi.Ja ide w czerwcu na przyjecie weselne i znalazlam dla siebie bajeczna suknie,oczywiscie dluga i zwiewna.Wypatrzylam ja na wystawie w jednym z salonow na dlugiej.Przykula moja uwage kolorem bardzo intensywnej fuksji.Musze tam podjechac i ja zmierzyc.Ciekawe czy jest moj rozmiar ;-)

Gość gość
Może czerwień?

Gość gość
Dla świadkowej może być długa suknia w krótkiej można iśc jako gośc, świadkowa powinna się wyróżniać. Jeśli chodzi o kolor to myślę, że może być każdy tylko nie czarny wszystko zależy co komu pasuje bo nie każdy kolor jest dla każdego. Bardzo duży wybór jest w salonach Evity przeglądnij sobie ich stronkę na pewno Ci się coś spodoba. Polecam.