Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj widziałam byłą mojego faceta z którą

Polecane posty

Gość gość

Był 16 lat temu przez parę mies i zaliczyli wpadkę urodziło się dziecko ja go poznałam dużo później . I o co mi chodzi mama dostaje na córkę dosyć spore alimenty i trzeba przyznać że dba o córkę bo dziewczyna jest już nastolatką i zawsze jest ładnie modnie ubrana . . Sama wyglądała raczej skromnie nawet bardzo ubranie, torebka takie zwyczajne i to już kiedyś ja taką widziałam ,więc nie mogę podłączyć się do krzykaczy co szykanują pierwsze żony ,partnerki gdzie niby łypią na kasę bo nie wszystkie wydają kasę swoich dzieci . Zawsze byłam zazdrosna o nią nie wiem dlaczego byli ze sobą raptem 10 mies jeszcze z przerwami i mieli po 17-20 lat ,jedno zawsze przyznawałam że dziewczyna( córka) jest dobrze wychowana bardzo ją lubię bo od zawsze była dobrym dzieckiem zawsze dobrze się dogadywałyśmy a wychowana głównie przez matkę bo ojciec weekendowy i wakacyjny . Młoda zawsze za nim była bo to jej kochany tatuś . Mnie naszły takie myśli dzisiaj bo ja też jestem dzieckiem z rodziny rozbitej i moja mama zawsze nadawała na mojego ojca i przez to go nie lubię do dziś i chyba wiele jest takich kobiet co buntują swoje dzieci po rozwodzie przeciwko ojcom. .Kiedyś myślałam że też bym była wredną małpą jak bym rozstała się z mężem ale dzisiaj wiem ze gdyby tak się stało nie buntowałabym dzieciaków .Koniec .Wiem że zaczęłam pisać o jednej sprawie a skończyłam na innej ,ale tak mi wyszło .Pozdrawiam życzę miłego dnia.

Gość gość
jednym slowem była zasluzyla sobie na Twoj szacunek, bo skromnie wyglada, pewnie brzydka ? Mieszasz tematy

Gość karmelkove love
moja mała siostrzyczka podczas imprezy urodzinowej na której otwierano szampana: "Patrz, wujek wykorkował!"

Gość gość
Przecież przyznałam że namieszałam . Nie o to chodzi co napisałaś ale można jasno wywnioskować o co mi chodzi o to że nie można wszystkim kobietom zarzucić że łaszą sie a forsę byłych ,chcą więcej alimentów a potem chodzą do fryzjera itp ,tak piszą ludzie drugie żony i sami faceci tak samo i nie chodzi mi o kafeterie bo czytałam na paru innych portalach i w życiu też sie słyszy takie rzeczy . Szacunek za dużo słowo .Brzydka nie jest ,nigdy nie uważałam że jest brzydka .

Gość gość
ale co Ty kobieto mozesz wiedziec o alimentach, piszesz jakies bdruzry straszne. Wyciagaja kase od bykych facetow na fryzjera ? Zdajesz sobie sprawe, ze pewnie i Twoj facet placi grosze w stusunku do poterzeb dziecka ? biorac pod uwage koszty utrzymania sie w Polsce ? wiec wychodzi na to, ze jakby ta byla miala nie daj boze ladna torebke, markowe ubrania i fryzure , to juz wiedzialabys na pewno ze ona te alimenty wytraca na siebie

Gość gość
Płaci on ,chyba razem płacimy bo oboje pracujemy i jesteśmy małżeństwem tysiąc złotych na konto przesyła ,plus dodatkowe lekcje są przez nas opłacane jest to język obcy i basen na więcej zajęć nie chodzi .Tak samo kupujemy dziewczynie ubrania ja bardzo lubię coś jej kupić i nie żałuje jej tak samo ojciec . Więc nie uważam że to jest mało bo mam dwoje dzieci i wiem ile mnie kosztują. Przecież matka od siebie też musi dać na dziecko ,czyżbyś była taką żoną urażoną .

Gość gość
A w ogóle czytaj ze zrozumieniem przecież to nie moje zdanie że wyciągają na fryzjerów tylko ludzie tak piszą ,przeważnie właśnie tatusiowie biedni których podano o podwyższenie alimentów .

Gość gość
Pewnie jak by ubrana była w markowe super ciuchy a dziecko by zaniedbane było to tak- tak bym pomyślała właśnie .

Gość gość
a ja mam 13 letniego syna i to straszny niechluj ,po ojcu , jakbym ja była tą kobietą a mój syn tym dzieckiem to byś pomyślała że dziecko jak z patologi a matka odj******,a to działa tak -ja lumpeks , dziecko galeria ,tylko nie umyje butów ,ma w nosie że bluza obdarta /w szafie 10 innych/ spodnie brudne ,no taki typ.

Gość gość
nie nie jestem urazona zona, TY jestes za to stuknieta. Masz faceta ktory ma nieslubne dziecko, płać i płacz .Czy to wina tej kobiety, ze Twoj miły zrobil jej dzieciaka. A czy ona nie ma prawa pójsc do fryzjera, bo samotne matki to tylko przetrwania alimenty. Wiesz ile Cie dzieci kosztuja, ale biezesz pod uwage ze ta kobieta sama musi utrzymac mieszkanie ? A ty utrzymujesz je wspolnie z małzonkiem, wiec Ci latwiej. Nie chce Ci sie wysilic i pomyslec, ze piszesz jakies brednie o wyfryzurowanych alimenciarach.

Gość gość
No sama chyba mieszkania nie utrzymuje bo mam męża i ma drugie dziecko ,więc jak nie jesteś kobietą która otrzymuje alimenty to ty wobec tego też się znasz a tak wyjechałaś z japą

Gość gość
A gdzie płaczę że płacę o co ci chodzi .Nigdzie nic takiego nie napisałam .

Gość gość
a ja mam 13 letniego syna i to straszny niechluj ,po ojcu , jakbym ja była tą kobietą a mój syn tym dzieckiem to byś pomyślała że dziecko jak z patologi a matka odj******,a to działa tak -ja lumpeks , dziecko galeria ,tylko nie umyje butów ,ma w nosie że bluza obdarta /w szafie 10 innych/ spodnie brudne ,no taki typ. No to dobre ale chyba niechlujstwa go ty nauczyłaś tego się nie dziedziczy ja rozumie o o co chodzi autorce a tamta co się odzywa najgłośniej to widać że jest żonką kopniętą w d**ę .