Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamMO

Mlode szczesliwe mamy

Polecane posty

Gość mamMO

Są tu jakies mlode dziewczyny , mamusie , badz osoby oczekujace na dziecko ? Jak Wam się żyje i czy denerwuja was spojrzenia innych ludzi na fakt ze choc jestescie mlode macie dzieci ?

Gość gość
Czyli jak mlode? Mlode, ktore jeszcze szkoly nie skonczyly i beda siedziec na karku rodzicom? Czy mlode, ktore mieszkaja samodzielnie i sa w stanie utrzymac sie z dzieckiem? Bo tych pierwszych, pasozytow, strasznie ich rodzicom wspolczuje.

Gość mamMO
Wiesz ja zaliczam sie do mlodych bo gdy urodzi sie moja córeczka bede miec zaledwie 20 lat , ale mieszkam samodzielnie z narzeczonym we wlasnym mieszkaniu , on pracuje na stale ja pracowalam prze ciaza i konczylam szkole wiec u nas nie ma problemu . Wiem ze sa takie i znam wiele co niestety mieszkaja z dzieckiem na pokoju u rodzicow i zyja z mopsu .

Gość gość
Cześć :) ja jestem młodą mamą, mam obecnie 21 lat i półtora miesięczną córeczkę u boku :) ludzie wprost się nie śmiali i nie wytykali palcami, może gdzieś ktoś tam gadał..ja mam to gdzieś :) ja jestem szczęśliwą mamą, mam cudownego męża, który super się sprawdza w roli taty kochamy naszego dzidziusia nad życie :)