Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niepłodność męża ile z aws z tego powodu nie może zostać mamą

Polecane posty

Gość gość

Staramy się o dziecko już od 12 miesięcy, ale starania nie wychodzą, ponieważ mąż w trakcie zbliżenia nie może w ogóle dojść. Czytałam, że jest to niepłodność - czy ktoś miał taki przypadek i czy wasze małżeństwo przetrwało? Czy udało się męzowi przełamać i pójść do lekarza? Ja namawiam mojego na wizytę od kilku lat, jeszcze zanim zaczęliśmy starania o dziecko, ale się nie może przemóc. Dodam że w rodzinie nikomu nie mówię o tym że mąż jest niepłodny, tylko że mówi, że nie stać nas na dziecko. Tymczasem jest to częśc prawdy, bo mąż zarabia kiepsko i nie ma ambicji szukac lepszej pracy. Nie wiem czy dalej tak pociągnę, bo jesteśmy już po trzydziestce i chociaż ja raczej jestem zdrowa, to czas działa na moją niekorzyść.

Gość gość
haha bak orgazmu = niepłodność ,weź się puknij i to mocno,a najlepiej nie rób dzieci bo głupotę się dziedziczy

Gość gość
Impotencja to nie nieplodnosc

Gość gość
Nie chodzi o brak orgazmu tylko brak wytrysku - nie ma wytrysku, nie ma spermy - jest niepłodność. Zaburzenia opisane wyżej jak najbardziej podpadają pod niepłodność.

Gość gość
Ocho specjaliści się odzywają to zapytam: kim w takim razie jest mężczyzna, który odbywa stosunek (w sensie staje mu i jest w stanie wprowadzić penisa do pochwy), ale nigdy nie dochodzi? I nie spuszcza się nawet po wyjęciu penisa z partnerki? Impotentem? Osobą niepłodną? No kim?

Gość gość
Farmakologiczne leczenie niepłodności męskiej. Niektóre przyczyny niepłodności męskiej mogą być leczone farmakologicznie. W naszej Klinice diagnozujemy i skutecznie leczymy niepłodność męską związaną z występowaniem: 1. Przeciwciał przeciwplemnikowych 2. Zaburzeń hormonalnych 3. Zaburzeniami życia płciowego (np. z impotencją) 4. Stanów zapalnych męskiego układu rozrodczego