Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomożcie mi z moją dziewczyną

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Mam/y pewien problem. Otóż miedzy mna i moja dziewczyna zaczelo sie psuc. Ostatnio z nia rozmawialem i dowiedzialem sie ze jest feministka. Mowi ze bardzo mnie kocha ale meczy ja pewna kwestia. Chodzi o to ze ja jej sie spodobalem bo jestem facetem postawnym, wysportowanym ale ostatnio zaczelo jej to przeszkadzac. Ona nie chce sie czuc slabsza ode mnie, czuc sie bezpieczna, glupio sie z tym czuje .. Jesli chodzi szczegolnie o seks to ostatnio ma jakies zahamowania a zawsze bylo nam bosko. Wczesniej uwielbiala sie czuc mala w moich ramionach lubila moja 'wielkosc' a teraz czuje sie gorsza ze to ja jestem silniejszy itp. Wczesniej kochala jak dominowalem itp a teraz tez to kocha ale jakos no jakies zahamowanie ma . Wiem o tym ze ona nie chce tak myslec dlatego duzo rozmawiamy ale jak ja moge wytlumaczyc jej ze wcale nie jest gorsza ze lubi dominacje i to ze jestem duzy umiesniony ? Pomozcie/

Gość gość
Jeśli ona tak myśli i mówi to pewnie już koniec miłości. Chyba ze jest inaczej..

Gość gość
Coś musiało się stać w codziennym życiu. Seks to odzwierciedlenie reszty związku. Coś musieliście przegapić. Może czuje się przez coś poniżona, gorsza, niepewna? Nawet trochę nieświadomie. Może chodzi o pracę, szkołę, jakąś życiową decyzję? Coś musiało włączyć w niej poczucie słabości, i w związku z tym potrzebę rywalizacji i odzyskania kontroli. Albo z jakiegoś powodu coś paradoksalnie zachwiało jej poczuciem wiary w Ciebie i dlatego "walczy" z Twoją dominacją bo nagle przestała z tym czuć się bezpiecznie. Może spróbuj dać jej trochę przestrzeni. Niech ona spróbuje być trochę bardziej aktywna w łóżku i w życiu codziennym. Ludzie się zmieniają, a wraz z nimi ich potrzeby. Może bardziej potrzebuje teraz partnerskiego modelu. Co byś nie robił, nie "pacyfikuj" jej jeśli nie chcesz jej stracić i skrzywdzić.

Gość gość
Aha i to żaden koniec miłości. Co za bzdura. Po prostu może potrzebna jest jej jakaś zmiana. Rozmawiajcie i dopasowujcie się. Bądź cierpliwy.

Gość gość
zadna przecietna kobieta nie da rady nawet slabiutkiemu facetowi..