Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maaaasakraaa

Mam depresję, jestem w ciąży, pies ma babeszjozę, pokłóciłam się z....

Polecane posty

Gość Maaaasakraaa

Jak w temacie wczoraj i dziś chyba jedne z gorszych dni w tym roku przeżyłam. Pokłóciłam się wczoraj z siostrą, która jest moją szefową, bo mi nie płaci na czas nigdy, to mi powiedziała, że z rodziną to się najgorzej wychodzi i że nie dba o siebie tylko musi się przejmować o innych, niby teraz normalnie udaje, że nic nie było, ale u mnie niesmak pozostał i nie chcę już z nią pracować, a praca, którą dla niej wykonuje jest dla mnie idealna, uwielbiam ją i jestem w niej z******ta. Ale jestem w ciąży i stres związany z kontaktami na gruncie służbowym z nią jest ogromny i mi szkodzi bardzo, jestem załamana. dziś od rana obserwuję u psa pogarszający się stan zdrowia, przed chwilą mąż pojechał do weta i a ten stwierdził babeszję. Niecałe pół roku temu na babeszję odeszła moja 3 letnia suka- najlepszy, najukochańszy, mój pies, i to złamało mi serce. Depresja pogłębiła się. ... pochlastam się chyba dzis...

To straszne,że w XXI wieku wciąż nie możemy poradzić sobie z kleszczami i chorobami, które przenoszą. Przez takie małe paskudztwo cierpią ludzie i zwierzęta.Jestem szalenie wyczulona na tym punkcie. Trzymam kciuki za psinę i za ciebie, żebyś poukładała sobie wszystko i cieszyła się z oczekiwania na maleństwo

Gość gość
Słabo zabezpieczasz swoje psy przed kleszczami, szkoda mi twoich zaniedbanych zwierząt.

Gość Maaaasakraaa
;) Tępota się szerzy.. zabezpieczam WSZELKIMI możliwymi dostępnymi sposobami

Gość Maaaasakraaa
nie da się zabezpieczyć zwierzęcia w 100%.. mimo wszytko

Gość gość
Życzę zdrowia dla ciebie i psinki mam nadzieje ze wet opanuje te chorobsko

Gość gość
:* dziękuję bardzo, dobrze się komuś wyżalić..mąż już wrócił z piesem, jest w miarę dobrze, już jest mała poprawa, zjadła kolację i się trochę interesuje otoczeniem. Mam nadzieję, że będzie ok, ale ogół wydarzeń z ostatnich 2 lat mnie przytłacza kompletnie.. mam ochotę się poddać i zczeznąć normalnie..