Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nauczycielka klasy 1:)

Polecane posty

Gość gość

Po kilku latach spędzonych w pracy w przedszkolu w różnych grupach wiekowych, dostałam pracę w szkole podstawowej. Moje marzenia właśnie się spełniły. Mam oczywiście stosowne wykształcenie- ale wykształcenie a doświadczenie to niestety nie to samo. Zbieram informację, jak mogę się przygotować do tej zmiany. Oczywiście teoretycznie to ja wiem, chodzi mi o porady praktyczne. Może znajdą się wśród Was pomocne doświadczone nauczycielki, które podpowiedzą od czego zacząć, co sobie przygotować przez wakacje, co warto poczytać... Każda rada będzie przeze mnie brana pod uwagę. Chciałabym abym mogła wykorzystać tą szansę w 100 %. A, że jestem ambitna to proszę o poradę na co warto zwrócić uwagę, może coś jesteście w stanie podpowiedzieć. Z góry dziękuję. Możecie tu albo bezpośrednio na maila kredkka@interia.pl Dzięki:)

Gość gość
dlaczego ci powierzyli I wszą klasę?to harówa,trzeba być mamą jest zasada,ze klasy pierwsze obejmuje nauczyciel ze stażem,kwalifikacjami a ty jestes sama przerazona

Gość gość
U nas zawsze dostaje się pierwszą klasę i ma się ją trzy lata. Wyjątkiem są nadzwyczajne sytuacje jak np. długie l4, wtedy siłą rzeczy ktoś musi przejąć klasę.

Gość gość
Nie jestem przerażona tylko najszczęśliwsza na świecie. O tym właśnie marzyłam, po to kończyłam kolejne studia. Chcę tylko podpytać doświadczone nauczycielki co mogą mi poradzić. kiedyś trzeba zaczynać a początki zawsze są stresujące tym bardziej kiedy chce się jak najlepiej.