Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koles_jakis

Jakie znacie fajne filmy podobne do podanych?

Polecane posty

Gość Koles_jakis

Szukam filmów i seriali (najlepiej nie animowanych, no chyba że bardzo dobre). Podam tytuły filmów, żebyście wiedzieli w jakich gustuję: Najlepsze: Dwa Światy (1995), W krainie władcy smoków (1997), Magiczne drzewo (2003-2008), Tajemnica Sagali (1996), Opowieści na dobranoc (2008), Matylda (1996), Mali agenci 1-3, Alex sam w domu (1997), Magiczne drzewo (2008), Noc duchów (2008), Mimzy - mapa czasu lub Ostatnia mimzy (2007). Harry Potter i kamień filozoficzny (2001) Harry Potter i komnata tajemnic (2002) Ichigo mashimaro (wszystkie części) - wyjątek. Czyli: "fantastyka, przygoda, magia, dzieci, dzieciństwo, komedia". Dobre: Akwamaryna (2006), Most do Terabithii (2007), Zakazane królestwo (2008), Zaklęta w widmo (2011), Łapcie tę dziewczynę (2004), Noc żywych kretynów (2004), Stuart malutki (1999), Stuart malutki 2 (2002), Elektroniczna ruletka (1994), Kochany urwis (1990), Kochany urwis 2 (1991), Alvin i wiewiórki 1-3, Bruce Wszechmogący (2003), Zemsta futrzaków (2010), Góra czarownic (2009). Wielki Stach (2007) Gremliny rozrabiają (1984), Jumanji (1995), Doktor Dolittle 1-2, Poulie - gadający ptak (1998), Animowane: Ichigo mashimaro (wszystkie części), Vampire knight 1-13, Vampire knight guilty 1-13, Death note 1-37, Ratunku, jestem rybką! (2000). Czy jest coś w tym stylu fajnego, coś, co jeszcze moglibyście mi polecić? TYLKO BŁAGAM NIE PISZCIE: Pozostałych części, szczególnie Harrego Pottera, Zmierzch, Władcy pierścieni, Piraci z karaibów, ani żadnych smutnych, wojennych i przesadnych walk typu smoki, bitwy kosmos i kwadratowe postacie, potwory czy inne cuda z kosmosu wzięte (wiecie o co chodzi), bo tego nienawidzę!

Gość gość
x-men pierwsza klasa - widziałaś?

Gość Koles_jakis
Nie, nie widziałem. Obejrzę i napiszę czy mi się spodoba. Dziękuję.

Gość gość
obejrz sobie film Thor, i Thor mroczny swiat . z******te filmy;**

Gość gość
to oglądnij i napisz, bo jak Ci się nie spodoba, to się zabije chyba :D;)

Gość gość
chcesz to Ci podam link do x-men pierwsza klasa :)

Gość Koles_jakis
Nie potrzebuję linków, dam sobie radę :)

Gość Koles_jakis
Obejrzałem X-men pierwsza klasa, nie jest zły, jednak nie tego oczekiwałem, cały film to bitwa i wojna :(

Gość gość
"Strasznie smutna królewna" Czechy 1968 komedia muzyczna z Heleną Vondrczkową

Gość gość
Smerfy 1 i 2 (filmy).

Gość gość
Rewolwer, Dziewięć animowany b.dobry