Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego szczepienia są złe zobaczcie

Polecane posty

Gość gość
To sobie poczytaj na temat powrotu polio, tam gdzie egzystuja takie same mądrale jak ty. Dzieciaki chorują i do końca życia zostają kalekami. Nawet prof. Majewska nigdy nie powiedziała żeby w ogóle nie szczepić dzieci, tylko szczepienia przesunąc w czasie i szczepić pojedynczymi a nie złożonymi.

Gość gość
czytałam na temat powrotu polio. niestety, przyczyną są doustne, żywe szczepionki. ps. nie jestem autorką, ani nawiedzoną ekomamuśką ;-) pozdro

Gość gość
doczytaj o tym polio w indiach :) tam szaleje wirus szczepionkowy :)

Gość aaaaaaabbbbbbbbbccccccc
Ostatnio na Planete leciał dokument o tym, że w Afganistanie muzułmanie nie chcą szczepić dzieci przeciw polio, ponieważ imamowie zabronił, jakoby w szczepionkach była wieprzowina. Pokazywali dzieciaki ze sparaliżowany nóżkami bo Allah tak chciał. Przykre... Na polio zapada się poprzez zjedzenie zakażonych pokarmu, brudne ręc, brak higieny.Na początku roku 2014 polio jest ciągle endemiczne w Nigerii, Afganistanie i Pakistanie, a pojedyncze przypadki występują w Etiopii, Kamerunie, Kenii, Somalii i Syrii. Wcale nie jest powiedziane, że nie pojawi się ponownie w Europie (imigranci). Córkę zaszczepilam na podstawowe (płatne), meningo, pneumokoki darowalam sobie, bo co za dużo to niezdrowo ;)

Gość gość
A obejrzała choć jedna z was film? Szczepionka na polio jest z żywym wirusem. Po podaniu szczepionki dzieciak przez 2 miesiące moze zarażać wirusem polio innych.

Gość gość
a ja Wam coś powiem-każdy ma własne sumienie a kolejna wojna na temat szczepionek jest zbędna. Ja szczepię i będę szczepić i nikt mnie nie przekona.

Gość gość
bo KAŻDE dziecko PO SZCZEPIENIU powinno mieć NOP może wtedy rodzice przejrzeli by na oczy a nie płacili za g***a które powoli UŚMIERCAJĄ DZIECI . Debile oddają krew pępowinową kupuja eko słoiki i inne eko pierdoły a świadomie ZABIJAJĄ SZCZEPIONKAMI !