Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaj20

Bóle, kłucie jajników

Polecane posty

Gość Zaj20

Witam. Mam kilka pytań, możliwe ze którejś z was sie to wydarzyło. A mianowicie, miesiączka spóźniła mi sie 4 dni. Powinnam dostać 30 kwietnia a dostałam 4 maja. Natomiast od 30 kwietnia miałam bóle miesiaczkowe i czułam ze zaraz dostanę miesiączke natomiast tak sie nie stało. Dostałam dopiero 4 dni pozniej. Okres trwał 3 dni chociaż zawsze trwał ok. 5/6. Bóle były jak podczas miesiączki, a gdy ja dostałam miesiączke to bóle były lżejsze od tych występujących przy miesiączce. Od tamtego czasu odczuwam kłucie jajników. Sporadycznie ale występują. Czy któraś z was miałam coś podobnego? Co mam zrobic w tej sytuacji? Czy mam wybrać sie do ginekologa, czy jeszcze poczekać? Wspomnę jeszcze ze robiłam 3 testy. Pierwszy w dniu spodziewanej miesiączki drugi 4 maja, a trzeci dziś i wszystkie negatywne. Prosze o porady i z góry dziękuje :)

Gość marzycielka1818
tez nieraz kluje mnie wlansie cos w okolicach jajnikow.

Gość Zaj20
Nie wiem co mam robić. Zapomnialam dodać ze 3 lata temu poronilam ale nie wiem czy to ma coś wspólnego.

Gość marzycielka1818
ja nie mam pojecia od czego to jest, mam 18 lat i nigdy nie bylam w ciazy ani nic, tez mam takie bole. to moze cos zwiazane z okresem

Gość Zaj20
Tak jak pisałam spóźniła mi sie @ i nie wiem czy jest to powiązane z tymi bólami i kluciami :(

Gość misia1111
po prostu okres ci się przesunął a te kłucia to może być objaw owulacji, mnie też bolą jajniki jak mam owulację nawet czasem już zaraz po okresie, to normalne, a jak masz mimo wszystko jakieś wątpliwości to idź do lekarza, nie musisz na nic czekać masz do tego pełne prawo :)

Gość Zaj20
Tylko ze przy kluciach jajników towarzyszy mi rownież ból podbrzusza. Czasami mam rownież takie skurcze ze wytrzymać sie nie da.

Gość Zaj20
I nigdy wcześniej nie miałam takich kluc..

Gość misia1111
Ja też tak mam, moim zdaniem to objaw owulacji, okres ci się przesunął a owulacja mogła wystąpić w swoim czasie

Gość Zaj20
W takim razie poczekam do następnej miesiączki i mam nadzieje ze wszystko jest ok :)