Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia0022

Poznałam w pracy fajnego faceta ale

Polecane posty

Gość kasia0022

Nie wiem czy to ma sens. Ja jestem kasjerką w sklepie z rtv, w centrum handlowym. Nie zarabiam kokosów, wynajmuję kawalerkę. On przychodzi do naszego sklepu, średnio raz w tygodniu. Robi zakupy za ponad 20 tysięcy. Próbował mnie zagadać już kilka razy, ale ja starałam się go grzecznie zbyć. Dzisiaj znowu przyszedł, podszedł do mojej kasy i powiedział wprost, że bardzo mu się podobam i czy nie poświęciłabym chwilki na kawę z nim. Powiedziałam, że nie mogę tak sobie wychodzić z pracy bo mnie zwolnią. On poszedł do informacji i kazał zawołać kierownika sklepu. Myślałam, że chce się zemścić i na mnie poskarżyć, a On powiedział kierownikowi, że jeśli nie dostanę 30min. przerwy to on tu już nic nie kupi. Kierownik zapytał mnie czy na pewno chcę przerwę, a mnie ten facet tak zaintrygował, że powiedziałam że poproszę. Okazało się, że to bardzo fajny mężczyzna, tak mnie zabawiał rozmową że nawt nie zauważyłam kiedy minęło pół godziny. On ma bardzo dużą wszechstronną wiedzę i jest bardzo inteligentny. Na koniec wyciągnąłode mnie numer telefonu i dał swój. Nie wiem co o tym wszystkim myśleć. On jest bardzo inteligentny i przystojny, a ja może i nie jestem brzydka ale jestem tylko kasjerką a On ma dużo kasy. Czy coś takiego ma sens?

Gość gość
Jeśli szukasz spondora to jak najbardziej

Gość gość
A może to wielka miłość niczym Marysia i Leszek ze "Znachora"❤️? A Ty masz za niską samoocenę wg mnie, Dziewczyno, więcej wiary w sobie! Pomódl się i poproś o dobry kierunek sprawy.

Gość gość
łap bo taka okazja sie już może nie powtórzyć

Gość kasia0022
Właśnie w tym problem, że nie szukam. Żyję skromnie, ale jestem samowystarczalna. On nie próbował zrobić na mnie wrażenia pieniędzmi gdy wyciągnął mnie na kawę. Zachowywał się bardzo elegancko.

Gość gość
Zainteresował się wyglądem, bo niby czym innym, skoro nie gadał z tobą na jakieś konkretne tematy. Ma kasę, ma wygląd, ma wiedzę, brakuje mu jeszcze ozdoby, dodatku, jakim będziesz ty

Gość Yoshizaki86
Kretynko odpuść sobie tego głupiego fagasa bo takie osoby jak ty są dla bogatych facetów? To ja ci powiem kim dla niego jesteś. Jesteś zwykłą szmatą zerem! Daruj sobie te durną znajomość.

Gość gość
tylko że bohaterzy znachora zakochali się w sobie od pierwszego wejrzenia i faktycznie iskrzyło między nimi

Gość gość
nie zastanawiaj sie facet ma jaja

Gość Yoshizaki86
Daruj sobie tę znajomość idiotko ! Dobrze ci radze ! Skoro on jest bogaty to ty dla niego jesteś zwykłą kur...ą. Odpuść bo będziesz tego żałować.

Gość gość
Nie wierz w te okrutne wpisy, skąd wiesz jak jest? Dobrze Ci radzę, poproś Boga, żeby oddalił go od Ciebie, jeśli ma złe intencje, a jeśli dobre, to niech trwa. Tylko wtedy żyj w zgodzie z Dekalogiem, żeby nie było, że Bóg Ci ześle ❤️ a Ty współżyjesz przed ślubem itp.

Gość kasia0022
koleżanki, mówiły że głupio robię że się z nim od razu nie umówiłam. Twierdzą że to super partia i nie ma się co zastanawiać. Ale to one a ja myślę inaczej.

Gość gość
A wiesz czym on się zajmuje, w jakim celu robi tak duże zakupy?

Gość gość
to jest prowokacja cOOle a wy wszystko lykacie jak pelikany:D:D

Gość gość
Takie historie się zdarzają, dlaczego nie :)?

Gość kasia0022
On kupuje sprzęt, bierze faktury tax free. Jego firma ma adres z Białorusi, ale On jest polakiem. Podobno sprzedaje ten towar na wschodzie z zyskiem.

Gość gość
Zazdroszczę Ci tej historii, aż się rozmarzyłam :)

Gość kasia0022
On dzwonił do mnie wieczorem i chlapnęłam, że jutro mam wolne, a On zaproponował wycieczkę do ZOO. ??? Trochę dziwne. Powiedziałam że jak nie będzie padać to moż dam się namówić. mogłam powiedzieć, że odpowedź dam jutro. Teraż żałuję.

Gość gość
To handlarz żywym towarem, to ty będziesz odrabiała jego zakupy w niemieckim burdlu... że dorosłe baby sa takie naiwne jak małe dzieci, w głowie się nie mieści :P

Gość gość
dlaczego żałujesz?

Gość gość
...może cię też sprzedać na organy, to jeszcze gorsze od burdla :D

Gość kasia0022
dajcie spokoj. byl teraz umnie. zrobilam mu loda z połykiem a on powiedzial, ze czegos wiecej oczekiwał i wyszedł bez słowa. Jestem taka smutna :(

Gość goscowa
Kupuje to wszystko na lewe kredyty i potem to sprzedaje no bo przeciez kto chodzi do sklepu RTG i kupuje tam cos co tydzien.Nawet jak ma pieniadzie?Tak czesto?Pewnie kombinator jakis i sprzedaje to wszystko.A ciebie chce poderwac zeby jako kasjerke wciagnac cie w jakies nieczyste sprawy.No bo kto kupuje sprzet tak czesto.Takie zeczy sie nie psuja sie co tydzien.Myslisz ze ma to wszystko w domu co kupuje co tydzien.Ile mozna miec pralek,blenderow,telewizorow,komputerow?Jak zakupy co tydzien na 20 tys zl w sklepie RTG albo cos ci sie marzy i niezla prowokacje napisalas albo lewe kredyty.

Gość gość
co to są te lewe kredyty?

Gość gość
hahah fajna baja po północy :D

Gość kasia0022
Daniela, ale on nawet nie kciał sie kochac, a ja lubie sie gździć :)

Gość kasia0022
Te wpisy z godz. 00:41 i 01:03 o seksie, to jakieś podszywy. Ja po prostu byłam padnięta i usnęłam. On zawsze płaci gotówką za zakupy i ładują towar na samochód, więc na pewno nie bierze kredytów na zakupy. Dzwonił dzisiaj w sprawie tego ZOO, i tak mnie męczył że uległam i umówiłam się na 13-stą. W ZOO raczej są ludzie, więc nawet jak by chciał to chyba nic mi nie zrobi. Sama nie wiem czy dobrze robię, że się w to pcham. Ale chyba takie luźne spotkanie to nic takiego. Dziwnie się z tym czuję, kompletnie nie wiem co robić.

Gość gość
Jeżeli facet Ci się podoba to co za problem spotkać się z nim w parku przy ludziach. Najwyżej miło spędzisz czas. Ale co do tematu jego interesów, to dziwne że płaci takie sumy w gotówce. Może jak się będziecie spotykać to powiedz mu że nie daje Ci to spokoju i żeby powiedział coś więcej o tym biznesie, bo z bandytami się nie zadajesz.

Gość kasia0022
Wiem, mnie też to trochę dziwi, że On tak płaci za wszystko gotówką. Ale przecież nie zapytam go na pierwszym spotkaniu o detale i czy jest bandytą.

Gość kasia0022
Odciełam mu w końcu głowę,temat nieaktualny